olaaa7
Fanka BB :)
NioooSłodki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NioooSłodki
Rok macierzyńskiego, zaległy i bieżący urlop, to już 14 miesięcy jakbyś wtedy już była w 2-3 miesiącu, to dla Remisia dużo czasu by było "na wyłączność"Szczerze to wolałabym jednak wrócić, w pełni wykorzystać macierzyński i potem spokojnie znowu iść na l4 No i wolałabym jednak przynajmniej te 1,5 roku poświęcić Remisiowi, ale zobaczymy jak to będzie, w końcu wpadki się zdarzają
Co zrobić, lata lecą, ja w lipcu 31, M we wrześniu 39, nie ma na co czekać
Ja bym bardzo chciała 2-3... Jestem jedynaczką, i bardzo bym chciała, żeby Hania miała rodzeństwo....Ola, wiadomo jeśli tylko chcecie to jak najbardziej
ja mam 26, P. 35. Na razie nastawieni jesteśmy, że będzie Nikoś jedynakiem, jednak dajemy sobie 5 lat na ostateczną decyzję. Żeby do P. 40stki zamknąć interes
Ja też tak mówiłam, ale po kilku latach starań.... Teraz mam skończone 35, więc... Przesuwa się ta granica... [emoji15]Ja tez zawsze mowilam, że góra do 35,36 max we wrześniu kończę 32 to też się wyrobiłam[emoji5]
To już kwestia zawodu - widziałaś kiedyś żeńską ekipę programistyczną? [emoji6]Ludzie są okropni, a baby to już w szczególności. Zazdroszczę takiej męskiej ekipy
Oby [emoji106]Zmieni się jedynie w moim pokoju bo obie panie z którym siedzę idą na emerytury, jedna w sierpniu 2019 a druga we wrześniu 2020. Mam nadzieję, że przyjmą kogoś fajne na ich miejsce
No życie układa swoje scenariusze i nie ma co patrzeć tak sztywno na wiek, są sprawy dla których warto przesunąć graniceJa też tak mówiłam, ale po kilku latach starań.... Teraz mam skończone 35, więc... Przesuwa się ta granica... [emoji15]
Oczywiście wszystko zależy od sytuacjiNo życie układa swoje scenariusze i nie ma co patrzeć tak sztywno na wiek, są sprawy dla których warto przesunąć granice
No tak, choćby niemożność zajścia w ciążę/donoszenia przez ileś latNo życie układa swoje scenariusze i nie ma co patrzeć tak sztywno na wiek, są sprawy dla których warto przesunąć granice
Też się tego obawiam [emoji2]Super ze wszystko ok :* no ten 3 trymestr chyba już taki będzie boje się ze co tydzień będę chciała na ip jeździć