reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Szczerze to wolałabym jednak wrócić, w pełni wykorzystać macierzyński i potem spokojnie znowu iść na l4 :) No i wolałabym jednak przynajmniej te 1,5 roku poświęcić Remisiowi, ale zobaczymy jak to będzie, w końcu wpadki się zdarzają :D

Co zrobić, lata lecą, ja w lipcu 31, M we wrześniu 39, nie ma na co czekać :p
Rok macierzyńskiego, zaległy i bieżący urlop, to już 14 miesięcy ;) jakbyś wtedy już była w 2-3 miesiącu, to dla Remisia dużo czasu by było "na wyłączność" ;)
Ale wiadomo, pisać sobie tak możemy, a życie sobie ;)

Ola, wiadomo :) jeśli tylko chcecie to jak najbardziej ;)

ja mam 26, P. 35. Na razie nastawieni jesteśmy, że będzie Nikoś jedynakiem, jednak dajemy sobie 5 lat na ostateczną decyzję. Żeby do P. 40stki zamknąć interes :p
Ja bym bardzo chciała 2-3... Jestem jedynaczką, i bardzo bym chciała, żeby Hania miała rodzeństwo....

Ludzie są okropni, a baby to już w szczególności. Zazdroszczę takiej męskiej ekipy :)
To już kwestia zawodu - widziałaś kiedyś żeńską ekipę programistyczną? [emoji6]
Są zawody, gdzie kobiety są bądź co bądź rodzynkami ;)
Minusy oczywiście też są - co trafisz do nowej ekipy to musisz udawadniać, że naprawdę potrafisz programować itd [emoji6]

reklama
Do góry