reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam 24 lata i to moja druga ciaza (pierwsza wiadomo jak się zakończyła w lutym tamtego roku) i teraz planujemy 2 ciążę za jakieś 4/5 lat napewno nie wcześniej chce w końcu odpocząć fizycznie i psychicznie
Dokładnie my byśmy chcieli 3 jedno straciliśmy , teraz co chwilę coś i chyba narazie po porodzie będę chciala poświęcić się małemu , a kiedy przyjdzie czas na kolejne to niewiem były inne plany , ale jak to będzie to się okaże narazie niech synuś się urodzi i będzie oki a później będziemy myśleć [emoji4]

reklama
Agnieszka, ja brygadzistce napisałam smsa [emoji14] w nosie ich mam, bo wracać nie mam zamiaru [emoji14]

Ola, ambitne plany rozmnożenia rodziny [emoji14]

zaczęła mi się pojawiać ta linia przez brzuch :(
No tak, jak nie chcesz wracać to zupełnie inna historia ;)
Ja chcę wrócić, szef mi mówił nie raz, że biurko na mnie czeka itd, poza tym lubię swoją pracę, jest fajna, ciekawa i nieźle płatna, więc ;)

reklama
Do góry