reklama
olaaa7
Fanka BB :)
U nas to jest też tak, że M średnio się zapatrywał na kolejne dziecko, bo w końcu ma już 2kę z pierwszego małżeństwa ale wie też, że ja bym bardzo chciała mieć co najmniej 2kę a najlepiej 3kę no ale 3 to raczej odpada ale zobaczymy co życie przyniesie, może jakaś wpadka (kontrolowana [emoji23] )Ola, wiadomo jeśli tylko chcecie to jak najbardziej
ja mam 26, P. 35. Na razie nastawieni jesteśmy, że będzie Nikoś jedynakiem, jednak dajemy sobie 5 lat na ostateczną decyzję. Żeby do P. 40stki zamknąć interes
Onaszczesliwa2018
Super taka ekipa [emoji4] ja mam tylko z jedną taki sporadyczny kontakt bo reszta obrobila mi dupe i nie mam ochoty nawet z nimi kontaktu utrzymywac[emoji16]Ja mam niewielką, 100% męską ale fajną ekipę - powiedziałam, że jestem w ciąży wcześniej, gratulowali itd, potem miałam fotel na stand-upach, żebym nie stała itd., jak trafiłam do szpitala, to często dostawałam sms jak się czuję, że będzie ok, co jakiś czas chłopaki dzwonią, pytają, opowiadają, jak projekt, a ja co jakiś czas ich odwiedzam na chwilę, jak np jestem u lekarza (jest blisko)
Jak się ogarnę po porodzie to na pewno z ciastem pojadę, a wcześniej już mi zapowiedzieli "nalot", jak się przeprowadzę i będę miała siły, chęci i warunki na grilla
A jednego kumpla żona ma termin na połowę maja
Onaszczesliwa2018
Dokładnie , a potem pewnie ekipa się zmieni oby na lepsza i będziesz miała z głowy [emoji4]Zazdroszczę takie ekipy i atmosfery w pracy Moje "koleżanki" to np nawet lajknąć mojej fotki nie potrafią gdzie między sobą lajkują wszystko co popadnie. Cieszę się, że nie będę musiała ich oglądać A jak wrócę koło sierpnia to planuję drugiego szkraba gdzieś w grudniu jak się uda I wtedy na l4 pójdę wcześniej niż teraz, więc kolejne miesiące jakoś miną
olaaa7
Ludzie są okropni, a baby to już w szczególności. Zazdroszczę takiej męskiej ekipySuper taka ekipa [emoji4] ja mam tylko z jedną taki sporadyczny kontakt bo reszta obrobila mi dupe i nie mam ochoty nawet z nimi kontaktu utrzymywac[emoji16]
olaaa7
Zmieni się jedynie w moim pokoju bo obie panie z którym siedzę idą na emerytury, jedna w sierpniu 2019 a druga we wrześniu 2020. Mam nadzieję, że przyjmą kogoś fajne na ich miejsceDokładnie , a potem pewnie ekipa się zmieni oby na lepsza i będziesz miała z głowy [emoji4]
Onaszczesliwa2018
No właśnie widzisz jak się stara chłop Ty jeczydupo[emoji23]A ja tak narzekam na M a przypomniało mi się jaki on jest słodki jak codziennie rano jak wstaje do pracy gdy widzi, że się obudziłam daje mi buzi i mówi że kocha [emoji173] No normalnie stęskniłam się za nim [emoji7]
olaaa7
Czasem sobie myślę, że ja to powinnam zostać lesbijką [emoji23] Miałabym jakąś laskę, która by rozumiała, że baby potrzebują więcej czułościNo właśnie widzisz jak się stara chłop Ty jeczydupo[emoji23]
Onaszczesliwa2018
Ale do 36 jeszcze trochę czasu więc kto wie czy jeszcze niezmajstrujecie jednego do tego czasu[emoji16]Ja tez zawsze mowilam, że góra do 35,36 max we wrześniu kończę 32 to też się wyrobiłam[emoji5]
reklama
olaaa7
No właśnieAle do 36 jeszcze trochę czasu więc kto wie czy jeszcze niezmajstrujecie jednego do tego czasu[emoji16]
Podziel się: