reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam 24 lata i to moja druga ciaza (pierwsza wiadomo jak się zakończyła w lutym tamtego roku) i teraz planujemy 2 ciążę za jakieś 4/5 lat napewno nie wcześniej chce w końcu odpocząć fizycznie i psychicznie

reklama
Ola, wiadomo :) jeśli tylko chcecie to jak najbardziej ;)

ja mam 26, P. 35. Na razie nastawieni jesteśmy, że będzie Nikoś jedynakiem, jednak dajemy sobie 5 lat na ostateczną decyzję. Żeby do P. 40stki zamknąć interes :p
U nas to jest też tak, że M średnio się zapatrywał na kolejne dziecko, bo w końcu ma już 2kę z pierwszego małżeństwa ale wie też, że ja bym bardzo chciała mieć co najmniej 2kę a najlepiej 3kę no ale 3 to raczej odpada ale zobaczymy co życie przyniesie, może jakaś wpadka :D (kontrolowana [emoji23] )

Ja mam niewielką, 100% męską ale fajną ekipę - powiedziałam, że jestem w ciąży wcześniej, gratulowali itd, potem miałam fotel na stand-upach, żebym nie stała itd., jak trafiłam do szpitala, to często dostawałam sms jak się czuję, że będzie ok, co jakiś czas chłopaki dzwonią, pytają, opowiadają, jak projekt, a ja co jakiś czas ich odwiedzam na chwilę, jak np jestem u lekarza (jest blisko)
Jak się ogarnę po porodzie to na pewno z ciastem pojadę, a wcześniej już mi zapowiedzieli "nalot", jak się przeprowadzę i będę miała siły, chęci i warunki na grilla ;)
A jednego kumpla żona ma termin na połowę maja ;)
Super taka ekipa [emoji4] ja mam tylko z jedną taki sporadyczny kontakt bo reszta obrobila mi dupe i nie mam ochoty nawet z nimi kontaktu utrzymywac[emoji16]

Zazdroszczę takie ekipy i atmosfery w pracy :) Moje "koleżanki" to np nawet lajknąć mojej fotki nie potrafią gdzie między sobą lajkują wszystko co popadnie. Cieszę się, że nie będę musiała ich oglądać :) A jak wrócę koło sierpnia to planuję drugiego szkraba gdzieś w grudniu jak się uda :) I wtedy na l4 pójdę wcześniej niż teraz, więc kolejne miesiące jakoś miną :)
Dokładnie , a potem pewnie ekipa się zmieni oby na lepsza i będziesz miała z głowy [emoji4]

reklama
Do góry