reklama
olaaa7
Fanka BB :)
U nas to jest też tak, że M średnio się zapatrywał na kolejne dziecko, bo w końcu ma już 2kę z pierwszego małżeństwa ale wie też, że ja bym bardzo chciała mieć co najmniej 2kę a najlepiej 3kę no ale 3 to raczej odpada ale zobaczymy co życie przyniesie, może jakaś wpadkaOla, wiadomojeśli tylko chcecie to jak najbardziej
ja mam 26, P. 35. Na razie nastawieni jesteśmy, że będzie Nikoś jedynakiem, jednak dajemy sobie 5 lat na ostateczną decyzję. Żeby do P. 40stki zamknąć interes![]()
Onaszczesliwa2018
Super taka ekipa [emoji4] ja mam tylko z jedną taki sporadyczny kontakt bo reszta obrobila mi dupe i nie mam ochoty nawet z nimi kontaktu utrzymywac[emoji16]Ja mam niewielką, 100% męską ale fajną ekipę - powiedziałam, że jestem w ciąży wcześniej, gratulowali itd, potem miałam fotel na stand-upach, żebym nie stała itd., jak trafiłam do szpitala, to często dostawałam sms jak się czuję, że będzie ok, co jakiś czas chłopaki dzwonią, pytają, opowiadają, jak projekt, a ja co jakiś czas ich odwiedzam na chwilę, jak np jestem u lekarza (jest blisko)
Jak się ogarnę po porodzie to na pewno z ciastem pojadę, a wcześniej już mi zapowiedzieli "nalot", jak się przeprowadzę i będę miała siły, chęci i warunki na grilla
A jednego kumpla żona ma termin na połowę maja![]()
Onaszczesliwa2018
Dokładnie , a potem pewnie ekipa się zmieni oby na lepsza i będziesz miała z głowy [emoji4]Zazdroszczę takie ekipy i atmosfery w pracyMoje "koleżanki" to np nawet lajknąć mojej fotki nie potrafią gdzie między sobą lajkują wszystko co popadnie. Cieszę się, że nie będę musiała ich oglądać
A jak wrócę koło sierpnia to planuję drugiego szkraba gdzieś w grudniu jak się uda
I wtedy na l4 pójdę wcześniej niż teraz, więc kolejne miesiące jakoś miną
![]()
olaaa7
Ludzie są okropni, a baby to już w szczególności. Zazdroszczę takiej męskiej ekipySuper taka ekipa [emoji4] ja mam tylko z jedną taki sporadyczny kontakt bo reszta obrobila mi dupe i nie mam ochoty nawet z nimi kontaktu utrzymywac[emoji16]
olaaa7
Zmieni się jedynie w moim pokoju bo obie panie z którym siedzę idą na emerytury, jedna w sierpniu 2019 a druga we wrześniu 2020. Mam nadzieję, że przyjmą kogoś fajne na ich miejsceDokładnie , a potem pewnie ekipa się zmieni oby na lepsza i będziesz miała z głowy [emoji4]
Onaszczesliwa2018
No właśnie widzisz jak się stara chłop Ty jeczydupo[emoji23]A ja tak narzekam na M a przypomniało mi się jaki on jest słodki jak codziennie rano jak wstaje do pracy gdy widzi, że się obudziłam daje mi buzi i mówi że kocha [emoji173] No normalnie stęskniłam się za nim [emoji7]
olaaa7
Czasem sobie myślę, że ja to powinnam zostać lesbijką [emoji23] Miałabym jakąś laskę, która by rozumiała, że baby potrzebują więcej czułościNo właśnie widzisz jak się stara chłop Ty jeczydupo[emoji23]
Onaszczesliwa2018
Ale do 36 jeszcze trochę czasu więc kto wie czy jeszcze niezmajstrujecie jednego do tego czasu[emoji16]Ja tez zawsze mowilam, że góra do 35,36 max we wrześniu kończę 32 to też się wyrobiłam[emoji5]
reklama
olaaa7
No właśnieAle do 36 jeszcze trochę czasu więc kto wie czy jeszcze niezmajstrujecie jednego do tego czasu[emoji16]
Podziel się: