Mi się prawdę mówiąc nie podoba żadne dziewczęce imię. Gdybym już musiała wybrać to po głowie chodziła mi Hania. Ewentualnie podobają mi się jeszcze imiona Inga i Olga, ale na Ingę nie zgodzilby się mąż, a Olgę ma siostra męża. Ale żadne z tych imion nie przemawia do mnie na 100%. Będziemy mieć Paulinkę bo tak wybrał syn Na początku to imię było dla mnie neutralne - ani mi się podobało, ani nie podobało. Teraz się już przyzwyczaiłam, osluchalam i mówimy do brzucha po imieniu, więc już czuję że to właściwe imięŻeby wam się kochane nie nudziło to mam jeszcze jedno pytanie dotyczące imion dla dziewczynki [emoji6] jakie są wasze ulubione?
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Kurcze do mnie też nie przemawia Remek, w sumie jak każde inne, może też zacznę go częściej używać i mówić do brzucha to też poczuję, że to jest toMi się prawdę mówiąc nie podoba żadne dziewczęce imię. Gdybym już musiała wybrać to po głowie chodziła mi Hania. Ewentualnie podobają mi się jeszcze imiona Inga i Olga, ale na Ingę nie zgodzilby się mąż, a Olgę ma siostra męża. Ale żadne z tych imion nie przemawia do mnie na 100%. Będziemy mieć Paulinkę bo tak wybrał syn Na początku to imię było dla mnie neutralne - ani mi się podobało, ani nie podobało. Teraz się już przyzwyczaiłam, osluchalam i mówimy do brzucha po imieniu, więc już czuję że to właściwe imię
malina_11
Mi połowa imion nie pasuje z tego względu, że źle mi się kojarzą a drugie pół jest u znajomych czy rodziny [emoji23] żeby to było takie łatwe [emoji849] mi od samego początku chodzi po głowie Gabrysia ale mój K nie jest przekonany. Jak On nie przekona mnie do innego imienia albo nie wpadnie mi jakieś do głowy to zostaje przy Gabrysi.Mi się prawdę mówiąc nie podoba żadne dziewczęce imię. Gdybym już musiała wybrać to po głowie chodziła mi Hania. Ewentualnie podobają mi się jeszcze imiona Inga i Olga, ale na Ingę nie zgodzilby się mąż, a Olgę ma siostra męża. Ale żadne z tych imion nie przemawia do mnie na 100%. Będziemy mieć Paulinkę bo tak wybrał syn Na początku to imię było dla mnie neutralne - ani mi się podobało, ani nie podobało. Teraz się już przyzwyczaiłam, osluchalam i mówimy do brzucha po imieniu, więc już czuję że to właściwe imię
No wątpię
Jak to nie poczekają...?! Halo, muszą!
Mi połowa imion nie pasuje z tego względu, że źle mi się kojarzą a drugie pół jest u znajomych czy rodziny [emoji23] żeby to było takie łatwe [emoji849] mi od samego początku chodzi po głowie Gabrysia ale mój K nie jest przekonany. Jak On nie przekona mnie do innego imienia albo nie wpadnie mi jakieś do głowy to zostaje przy Gabrysi.
No wiem, bo ja też ciągle w "rozkroku" między Massimiliano a Federico- tylko jakie może być zdrobnienie imienia Fryderyk???
olaaa7
Frydek? albo od razu mi się skojarzyło Frytek [EMOJI23]Jak to nie poczekają...?! Halo, muszą!
No wiem, bo ja też ciągle w "rozkroku" między Massimiliano a Federico- tylko jakie może być zdrobnienie imienia Fryderyk???
Ja bym wybrała Massimiliano
Może spróbuj Mi ta Paulina też jakoś średnio leżała, ale jak syn wspomina to imię, że np. coś będzie dla Paulinki to już mi się osluchalo i już jest ok. Z synem miałam całkiem inaczej. Opętało mnie imię Patryk i nie znając płci do porodu czulam to imię na 200%. Idealnie do niego pasuje i bardzo je lubi. Zawsze się śmieje, że sam sobie to imię wybrał Więc jak ma taki dobry gust to może i siostra będzie z imienia zadowolonaKurcze do mnie też nie przemawia Remek, w sumie jak każde inne, może też zacznę go częściej używać i mówić do brzucha to też poczuję, że to jest to
malina_11
Aż sprawdziłam na necie bo nic mi do głowy nie przychodziłoJak to nie poczekają...?! Halo, muszą!
Załączniki
olaaa7
Jakoś mi dziwnie mówić do brzucha, nie wiem czemu bo bardzo bym chciała nie mieć z tym problemu, ale spróbuję Mnie tak opętało jeszcze nim zaszłam w ciąże Lilianna a jak już zrobiłam test to nagle tak jakby zrobiło mi się obojętne i z dnia na dzień zaczęłam myśleć o brzuszku, że to onMoże spróbuj Mi ta Paulina też jakoś średnio leżała, ale jak syn wspomina to imię, że np. coś będzie dla Paulinki to już mi się osluchalo i już jest ok. Z synem miałam całkiem inaczej. Opętało mnie imię Patryk i nie znając płci do porodu czulam to imię na 200%. Idealnie do niego pasuje i bardzo je lubi. Zawsze się śmieje, że sam sobie to imię wybrał Więc jak ma taki dobry gust to może i siostra będzie z imienia zadowolona
Frydek? albo od razu mi się skojarzyło Frytek [EMOJI23]
Ja bym wybrała Massimiliano
Przeczytałam jeszcze zdrobnienia @malina_11 i Fryderykowi już podziękujemy
reklama
olaaa7
O widzisz jaka szybka decyzja Trzeba było nas wcześniej zapytać to byś miała problem z głowyPrzeczytałam jeszcze zdrobnienia @malina_11 i Fryderykowi już podziękujemy
Podziel się: