Tak, wszystko ok Samo wypicie było niefajne, ale potem nawet mdłości nie miałam, ani nic tylko trochę w głowie mi szumiało. Cieszę się, że mam to za sobą bo na myśl o tym nawet spać w nocy nie umiałam@nagini84 Jak tam po glukozie? Obyło się bez zwrotów?
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ok [emoji16][emoji16] będę pamiętaćJak już kupisz albo będziesz miała coś na oku to się podziel zdjęciem [emoji4]
Żeby to tylko było możliwe [emoji85] Siedzę tu i aż mnie nosi bo nie wiem co ze sobą zrobić, nudy jak nie wiem. Nie ma co robić, spać mi się chce ciągle, ino bym żarła, porażka jakaś. Jak dobrze, że jeszcze tylko jutro i długi weekend
Masz rację, też w sumie bym się położyła Jeszcze wszyscy dzisiaj na jakichś spotkaniach a ja etż tutaj siedzę i się nudzę... no ale na spotkania już się nie pcham
Ola, pij jakieś maliny, miód, cytrynę, jedz czosnek itp. żeby Cię nie rozłożyło... jak ty kurde zatapetujesz czerwony nos....????
SzczęśliwaCiężarna
Znalazłam super stronę na której są spiworki odpowiednie do różnej temperatury [emoji16] 3 warstwowe 16-20 stopni, 20-24 stopnie 2 warstwowe i od 24 -27 stopni 1 warstwowe chwilowo nie ma 0-3mca jednowarstwowych pewnie dlatego, że jeszcze wiosna a z lata wyprzedane [emoji16][emoji16]Jak już kupisz albo będziesz miała coś na oku to się podziel zdjęciem [emoji4]
Załączniki
olaaa7
@_agnieszka_ a Twoja lekarka mówiła Ci jak Hania ma buźkę? Czy przodem do Twojego brzuszka czy do pleców?
olaaa7
No widzisz, jaka złośliwość losu, wszystko udało się załatwić, nawet pogodę [emoji23] a ja akurat teraz zasmarkana Aaa w ogóle jeszcze się nie pożaliłam, akurat w sobotę między 11 a 13 będzie u mnie jakiś bieg uliczny i ulice zamknięte, mam tylko nadzieję, że jakoś dojedziemy z usc do restauracji. Mam wkurw na maksaMasz rację, też w sumie bym się położyła Jeszcze wszyscy dzisiaj na jakichś spotkaniach a ja etż tutaj siedzę i się nudzę... no ale na spotkania już się nie pcham
Ola, pij jakieś maliny, miód, cytrynę, jedz czosnek itp. żeby Cię nie rozłożyło... jak ty kurde zatapetujesz czerwony nos....????
Onaszczesliwa2018
Super Aga że z mala wszystko dobrze cieszę się bardzo [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]No i nadrobiłam
Na wizycie wszystko ok
Hania waży prawie 1250g i ładnie rośnie
Główką w dół, nóżkami kopie w górze, a rękami boksuje po pęcherzu
Szyjka oczywiście nadal bez pomiarów, ale "na oko" wygląda ok, nadżerka wielka, ale na razie i tak nic się z nią nie da zrobić, więc trzeba jakiś przetrwać...
Teraz trochę posiedzę u mamy, aż O wyjdzie z pracy, i potem do domu [emoji4]
Onaszczesliwa2018
Kurde Ola a może to jakieś takie alergiczne ?Ja śpiworka nie kupuję bo mam jeden taki mięciutki po siostrzenicy, ale nie wiem kiedy go użyjemy bo chyba w lipcu i sierpniu będzie na to za ciepło
Kurcze męczy mnie ten zaczynający się katar Muszę sobie dziś zrobić inhalacje, myślicie, że mgiełka solankowa coś pomoże?
reklama
malina_11
Super, dzięki już dobie zrobiłam screena bo znowu zapomnę [emoji4]Znalazłam super stronę na której są spiworki odpowiednie do różnej temperatury [emoji16] 3 warstwowe 16-20 stopni, 20-24 stopnie 2 warstwowe i od 24 -27 stopni 1 warstwowe chwilowo nie ma 0-3mca jednowarstwowych pewnie dlatego, że jeszcze wiosna a z lata wyprzedane [emoji16][emoji16] Zobacz załącznik 847535
Podziel się: