reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się i ja wczoraj padłam z zmęczenia już

Mija marcelina ma dziś zawody taneczne i jak o 14 jedzie to wróci o 20 woec mamy z starym light day [emoji87]
Wkoncu posiedzę na tarasie i nic nie będziemy robić

Kurczę suoer ze taka pogoda w kwietniu a nie w kratkę mam nadzieje ze już tak zostanie

reklama
Mozesz mi jeszcze raz napisac nazwę tej farby, która robisz. Bo miałam farbować dopiero po ciąży ale ilość siwych włosów już mnie przeraża
Jasne ;)
IMG-20170225-WA0000-600x1067.jpeg

Załączniki

• IMG-20170225-WA0000-600x1067.jpeg
    IMG-20170225-WA0000-600x1067.jpeg
    101,7 KB · Wyświetleń: 247
To ja akurat jako matka taka nie jestem. Ale ogolnie jako czlowiek jestem netwowa, wiecznie sie czyms przejmuje, martwie i stresuje. Jest to bardzo meczace.
Ja jako matka mam nadzieję być oaza spokoju :D a jeśli chodzi o bycie na codzien to jesteśmy widzę takie same :/ wszystkim w D. Za przeproszeniem wejść , a potem w swoją się dostaje i cierpi..

Hahahah good point..! ;) No wiesz Klaudia, coś tam by się jeszcze zjadło na deser po tej kolacji... [emoji48][emoji48] Póki daje rade!! [emoji23][emoji23]
Jak elegancko powiedziane :D haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chcesz przez to powiedzieć że byłaś na zakupach?[emoji16] pochwal sie[emoji39]
Hahaha skąd wiedziałaś? byłam dwa dni temu i kupilam sukienke i katane jeansowa w h&m, ale była OKAZJA!!! 20% taniej więc ubilam super interes [emoji23][emoji23][emoji23] oczywiście mój facet myśli, że tylko katane... I chyba nawet jej cenę trochę sobie obnizylam w wersji dla niego [emoji23][emoji23][emoji23] ale dziś idziemy na urodziny do 8 latka (jego siostrzenca) bo dzwonił do nas i nas zapraszał i powiedział mojemu Kubie "tylko nie zapomnij o cioci" to będę miała co ubrać [emoji16] [emoji23][emoji23]

Ostatnia edycja:
Nie, mama taka nie jest. Bardziej tata, ale chyba tez nie az tak.
Mi to raczej nie przejdzie, bo bylo tak przed porodem i po porodzie i do tej pory[emoji6] Coz, taka troche psychiczna jedtem pod tym wzgledem[emoji6]
Nie psychiczna :D jeśli o to chodzi , to ja też tak mam. Zanim się zrobiło remont w mieszkaniu, ledwo dostaliśmy klucze to ja juz zamówiłam meble do salonu :D rozrysowałam szafę(co w niej ma się znaleźć, na ile półek ma być itp), jakie kolory na ścianach i dokładnie wiedziałam jakie będą dodatki, już w listopadzie rodzeństwo szukało żółtego zestawu obiadowego :D przy malutkiej też już mam od dawna wszystko wypisane, połowa ubranek wyprasowana i schowana w komodę, ale do tej pory obmyślam i trochę to męczące , jak je poukładać w pudełka, czy w pierwszej szufladzie najmniejsze i niżej coraz większe, czy w każdej szufladzie co innego spodnie, body itp. :hmm:
Mi usg 2680 a real
2150myslalam ze snie z tak mala waga w 35+5
Malutka. Ale wszystko z nią było wporzadku ? Po prostu taka waga ? A Ty z mężem ile macie wzrostu ?
Dane osobowe tematpepowiny czy oddac krew, temat czy ojciec zostaje na noc , temat po porodzie spraedzanie sluchu

Mnie sie wysaje ze super ze oni maja wszystko
Dzircko czuje mame piers oddech nie musi czuc ubranek z domu [emoji13]
No ja bym tak nie chciała. Ale kazdy zrobi jak bedzie uważał :)
Jesli dobry sprzet i lekarz to rzsdko moze pomylic pipcie z jadrami[emoji28][emoji28]
Mam nadzieję :huh:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
To tylko moja chucherko z waga[emoji23][emoji23]z motoryka ok na szcxescie
No ale moj Kuzyn 26tc I tez ok tylko nie je tlustego to i tak cud ze wszy ok nie .....
26? To całe szczęście , że wszystko dobrze.
A od którego tygodnia już można być spokojnym , że urodzi się i będzie wssystko w jak najlepszym porządku ?

Do góry