Agatka29
Fanka BB :)
Biedny ;( i jak zwykle w weekend musi się coś dziaćTo u nas gardło jak nic podejrzewam, że jutro mnie lekarz z małym nie ominie :/ już zwymiotował od gardla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedny ;( i jak zwykle w weekend musi się coś dziaćTo u nas gardło jak nic podejrzewam, że jutro mnie lekarz z małym nie ominie :/ już zwymiotował od gardla
To ty podobnie jak ja z Kacprem tylko on 3060
U mnie 36 tydzień i 2880 i też przerośl rówieśników i szybciej poszedł sam na nóżkiWoooo rany kacper 35? I 3 kg
No to niezle [emoji23][emoji23]
Moja to jak kroliczek , lozysko zle [emoji25][emoji25]ale nie widze wczesniactwa
Biega szybciej niz rowiesnicy z 40 tc
Dziewczyny ja juz po wizycie na ip wracam do domu wszystko okej to nie wody robiła mi test, ktg czysciutkie, usg super tylko nie zapytałam ile waży bo myślałam że dostanę cały opis a tu dupa ale powiedziała ze ładnie rośnie i wszystko super tylko teraz czytam i widzę że już łożysko mam 2 stopnia czy to zle?
Właśnie Dobrze, że już jutro poniedziałek niech ten dzień leciBiedny ;( i jak zwykle w weekend musi się coś dziać
No tez tak mam. Nawet jak leżę to ciągnie tak jak na początku ciąży po bokach jak się zbyt szybko wstalo...
A gorączkuje ?Właśnie Dobrze, że już jutro poniedziałek niech ten dzień leci
Stopnie starzenia się łożyska. Z biegiem czasu łożysko się starzeje i staje się mniej wydolne w prawidłowo przebiegającej ciąży 3 stopień powinno osiagnac dopiero po 38 tygodniu ciazy
No właśnie ciężko przewidzieć bo raz dzieci mogą przytyć w tygz 200 gram a raz mniej i tak ciężko pewnie bliżej porodu będzie można określić wagę chociaż miała Margana nasza chyba że na porodowce już jej powiedzieli 3800 A mała coś grubo ponad 4000 się urodziła i nie można zapominać że to wszystko tylko maszyna które to wyliczaja
Tak 35 no wage miał ladna i 52 cm. Tak już koło roku to już też nie widziałam żadnych oznak wcześniactwa jedyna różnica była taka, że np robił wszystko miesiac później niż Marysia. No chodzić zaczął dwa. Jak ona usiadła miała 6 miesięcy to on 7, ona stanęła na nogi jak miała 7 to on 8. Tylko chodzić Kacper zaczął jak miał 11 miesięcy a Marysia 9Woooo rany kacper 35? I 3 kg
No to niezle [emoji23][emoji23]
Moja to jak kroliczek , lozysko zle [emoji25][emoji25]ale nie widze wczesniactwa
Biega szybciej niz rowiesnicy z 40 tc