reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja jedyna farbuję się na trochę ciemniejszy niż mam? [emoji6]
Wcześniej miałam jaśniejsze, więc farbowałam się na średni blond (żeby siwych nie mieć) - idealne utożsamienie ciemnej blondynki [emoji23]
Ja też farbuje na ciemniejsze [emoji16][emoji16] naturalnie mam ciemny blond/jasny brąz a farbuje na ciemniejszy brąz [emoji16][emoji16] blond kiedyś miałam i nie jest dla mnie

reklama
Witam się z Wami w 26tc :)
Głowa mnie boli, oczy, podenerwowana jestem i płakać mi się chce.. pół nocy przeleżałam. Śniły mi się nie przyjemne sny związane z moja malutka.. chyba za dużo się martwię tym , że jest tak strasznie Niziutko i rzadko ja czuję , zazwyczaj jak postukam w brzuch, a kopie po prawej stronie , tak jak by nad biodrem w tym najcieńszym miejscu brzucha.. boje się, czy wszystko z nią dobrze..

Miłej niedzieli ;*

Mozesz mi jeszcze raz napisac nazwę tej farby, która robisz. Bo miałam farbować dopiero po ciąży ale ilość siwych włosów już mnie przeraża
Tak piszecie o farbowaniu i u mnie już znów zaczynają wychodzić siwki...Ale chyba dopiero przed porodem pofarbuje żeby niemysleli że jakaś emerytka przyjechała rodzić haha nawet mój dobrze wie że mam mega duzo siwych włosów to ostatnio mówi "Boże Ty jesteś coraz bardziej siwa, skończ się tak przejmowac bo jeszcze trochę i będziesz miała tylko siwe" - stres stresem , ale to taka moja uroda pierwszy siwy włos pojawił się u mnie chyba koło 16 roku życia [emoji3]

reklama
Tak piszecie o farbowaniu i u mnie już znów zaczynają wychodzić siwki...Ale chyba dopiero przed porodem pofarbuje żeby niemysleli że jakaś emerytka przyjechała rodzić haha nawet mój dobrze wie że mam mega duzo siwych włosów to ostatnio mówi "Boże Ty jesteś coraz bardziej siwa, skończ się tak przejmowac bo jeszcze trochę i będziesz miała tylko siwe" - stres stresem , ale to taka moja uroda pierwszy siwy włos pojawił się u mnie chyba koło 16 roku życia [emoji3]
U mnie najwięcej po ciazy z Kacprem

Do góry