reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Z jednej strony fajnie, że nie trzeba nic swojego. Ale z drugiej strony , chyba jednak i tak wzięłabym swoje domowe rzeczy dla dziecka. Żeby był zapach domu, mamy a nie szpitala. Ale jak tak jest u Ciebie, to mogą nawet nie pozwolić swoich rzeczy wnieść. Ja też w maju muszę jechać do szpitala gdzie chce rodzić i do szpitala u siebie w mieście. Zobaczyc, wypytać :) a co za dokumenty musisz podpisać ?

Dane osobowe tematpepowiny czy oddac krew, temat czy ojciec zostaje na noc , temat po porodzie spraedzanie sluchu

Mnie sie wysaje ze super ze oni maja wszystko
Dzircko czuje mame piers oddech nie musi czuc ubranek z domu [emoji13]

Haha Ty to imprezujesz[emoji3]

Powiem Ci ze jak tak sobie pomyśle o swoim dniu, to sama jestem w szoku... wstałam o 8.00, przeżyłam małe złamanie nerwowe z łazienka (to wiemy [emoji23][emoji23]), potem 2h spaceru z chłopakami, 1h odpoczynku, pojechaliśmy na obiad, zrobiliśmy zakupy, pojechałam do galerii oddać jakieś tam rzeczy do sklepu (powiedziałam chłopakom ze jestem najszczęśliwsza na świecie ze jadę sama, Franek się obraził [emoji23]), potem znowu spacer do lodziarni znajomych, spacer z koleżanka i jej dzieckiem, wróciłam do domu, wykapalam się na spokojnie i ogarnelam i wyszliśmy na ta kolacje... w sumie niezły maraton...

Niby tak. A jednak są przypadki , że do 30 TC dziewczynka a nagle w 33/5 chłopiec :D albo dziewczynka całą ciążę , a po porodzie chłopiec. I na odwrót. Obawiam się trochę , bo wózek ma być z różowymi wstawkami, ubranka typowo dziewczęce. Nastawienie na córeczkę , więc miałabym niezły szok gdyby jednak cycus wyskoczył :D u mnie potwierdziło dwóch lekarzy, teraz 24 na wizycie spytam jeszcze raz. :)

Jesli dobry sprzet i lekarz to rzsdko moze pomylic pipcie z jadrami[emoji28][emoji28]

Tak 35[emoji5] no wage miał ladna i 52 cm. Tak już koło roku to już też nie widziałam żadnych oznak wcześniactwa jedyna różnica była taka, że np robił wszystko miesiac później niż Marysia. No chodzić zaczął dwa. Jak ona usiadła miała 6 miesięcy to on 7, ona stanęła na nogi jak miała 7 to on 8. Tylko chodzić Kacper zaczął jak miał 11 miesięcy a Marysia 9

E to itak szybko jakna 35 tc
Moja pierwsze kroki 11 mscy a usiadla 8 mscy 9 raczek byl 10 stawanie i 11 pierwsze kroki
Od wczoraj biega [emoji28][emoji28][emoji28]noni ma rok jak wiesz;)
Ciejawe co teraz mnie czeka

reklama
Do góry