reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No niestety nie mielismy innego wyjscia. Nawet az tylu ludzi nie bylo jeszcze, bo bylismy w miare z rana. Ale samo przejscie calosci to juz nie dla mnie[emoji53]
Naliczylam juz 13 bolesnych skurczy. Mam nadzieje, ze rano juz bedzie ok.
Mnie wczoraj z wieczora jak się polozylam też jeszcze brzuch bolał chyba za dużo ruchu

reklama
Cześć dziewczyny. Mnie jeszcze trochę brzuch boli z rana ale tak bardziej jak by mi po jelitach jeździło. Może z nerwow. Bo młody mi kaszlał w nocy a już z wieczora mowil, że go gardło boli:(

To ja jedyna farbuję się na trochę ciemniejszy niż mam? [emoji6]
Wcześniej miałam jaśniejsze, więc farbowałam się na średni blond (żeby siwych nie mieć) - idealne utożsamienie ciemnej blondynki [emoji23]
Mozesz mi jeszcze raz napisac nazwę tej farby, która robisz. Bo miałam farbować dopiero po ciąży ale ilość siwych włosów już mnie przeraża

Taak[emoji23] jakby to robił pierwszy raz nie? Mój jak już ma na prawdę dosyć to wypowiada hasło "Boże jak Ty to wszystko dziennie ogarnialas i jeszcze do pracy chodzilas" wtedy wiem że już jego limit energii jest na minusie [emoji23] a jutro dodatkowo jeszcze będzie musiał pościel zmienić pewnie się ucieszy [emoji16]
Przynajmniej zaczął doceniać twoją pracę [emoji106][emoji6]

reklama
Do góry