Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Jak ogląda mecz to się nieliczy[emoji23]On mecz ogląda to tak jakby go nie było [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ogląda mecz to się nieliczy[emoji23]On mecz ogląda to tak jakby go nie było [emoji23]
A moj chrapie przed tv to tez jak by go nie bylo[emoji6]On mecz ogląda to tak jakby go nie było [emoji23]
Zycze Ci tego! Bo taka nerwowosc na dluzsza mete jest bardzo meczaca[emoji53]No mam nadzieję, że po porodzie się troszkę wycisze jak już ten mały skarb będzie z nami [emoji4]
Klaudia dobry argumentTy masz faceta w domu , ja z Marika idziemy haha
Mój też padł w salonie i myślę że już go tam zostawie niech się wyspi biedaczysko bo wiem sama po sobie jak mnie ktoś wybudzi z tego pierwszego głębokiego snu to już potem to tylko taka drzemkaA moj chrapie przed tv to tez jak by go nie bylo[emoji6]
No i dla małego też na dłuższą metę by to była udręką mieć taka mamę którą nic nie pozwoli z wszystkim panikuje itd chociaż kto to wie czy czasem ta moja troska mi nie zostanieZycze Ci tego! Bo taka nerwowosc na dluzsza mete jest bardzo meczaca[emoji53]
Mojego to sie nawet nie da obudzic jak tak przysnie[emoji6] No ale sue dzus napraciwal, to prawda. Tylko nie rozumiem czemu nie pojdzie do lozka skoro jest zneczony.Mój też padł w salonie i myślę że już go tam zostawie niech się wyspi biedaczysko bo wiem sama po sobie jak mnie ktoś wybudzi z tego pierwszego głębokiego snu to już potem to tylko taka drzemka
To ja akurat jako matka taka nie jestem. Ale ogolnie jako czlowiek jestem netwowa, wiecznie sie czyms przejmuje, martwie i stresuje. Jest to bardzo meczace.No i dla małego też na dłuższą metę by to była udręką mieć taka mamę którą nic nie pozwoli z wszystkim panikuje itd chociaż kto to wie czy czasem ta moja troska mi nie zostanie
Hahaha mój jest najlepszy nieraz widzę że już na pół śpi ale twardo trzyma się wersji że nie jest zmęczony [emoji23]Mojego to sie nawet nie da obudzic jak tak przysnie[emoji6] No ale sue dzus napraciwal, to prawda. Tylko nie rozumiem czemu nie pojdzie do lozka skoro jest zneczony.
A coś się stało że taka się stałas czy tak mialas od zawsze?To ja akurat jako matka taka nie jestem. Ale ogolnie jako czlowiek jestem netwowa, wiecznie sie czyms przejmuje, martwie i stresuje. Jest to bardzo meczace.