reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Omg, padlam. W tej Ikei to juz prawie sie czolgalam do kasy[emoji53] kregoslup bolam na balej dlogosci, brzuch bolam i caly twardy. Az mi sie plakac chcialo. Masakra, do niczego juz sie nie nadaje[emoji20]
No ale zakupy udane. Jak zwykle wyszlo troche wiecej niz sie przewidywalo, dlatego polszafa dla dzidzi musi niestety poczekac[emoji53]
Po powrocie M skladal biurko i krzeslo, a ja nadzorowalam na lezaco. No nie bylam w stanie nawet wysiedziec. Do yej pory naliczylam 7 bolesnych skurczy, a w miedzy czasie wiele napiec.
No ale mloda teraz nie wychodzi ze swohego pokoju, tylko przy biurku siedzi[emoji3]
Jak pojdzie spac to sprobuje Was nadrobic.
Oj, współczuję zmęczenia i skurczy :(
Oczywiście gratuluję udanych zakupów :) ale Ikea w sobotę nie lada wyzwanie, nawet dla kogoś kto nie jest w 7 miesiącu ciąży...
Oby brzuch szybko odpuścił [emoji110]

reklama
Haha[emoji23] Po prostu takie charakterki z nich. Ale moja mloda to serio, juz widze, ze wzrok bledny, ale jeszcze probuje na sile sie trzymac. A jak goscie sa w domu to juz w ogole do ostatniego[emoji23]
Wiem wiem smieje sie haha mój nieraz nawet zaczyna chrapac ale i tak twierdzi że nie śpi [emoji23] I jak mam myśleć że jestem normalna jak własny narzeczony próbuje mi wmawiać ze mam omamy[emoji23]

W planach było malowanie całego domu bo ost raz 4 lata temu przy wprowadzeniu malowaliśmy
Wiec pokoik małego był pierwszy
Dziś skończyliśmy pokój marceliny a ona ma bardzo duży bo Ok 35m2
W pon salon u góry ale na biało wiec liczę ze się wyrobi w jeden dzień
Potem klatka
Potem salon na dole a ty będzie dłuższy temat bo sufit będzie obniżać
Na końcu sypialnia

Teraz już rozumiecie moja frustracje [emoji23][emoji23][emoji23]
Wszelkie frustracje remontowe rozumiem doskonale... [emoji15] [emoji23]

Ahhh rozumie taka poprostu Twoja uroda , a Twoja mama też taka? Ale wiesz myślę że taki perfekcjonizm też ma wiele plusów tylko szkoda, że Ty się tak eksploadujesz przy tym . Zobaczymy po porodzie może nam przejdą te nasze "znerwicowania ":)
Nie, mama taka nie jest. Bardziej tata, ale chyba tez nie az tak.
Mi to raczej nie przejdzie, bo bylo tak przed porodem i po porodzie i do tej pory[emoji6] Coz, taka troche psychiczna jedtem pod tym wzgledem[emoji6]

Oj, współczuję zmęczenia i skurczy :(
Oczywiście gratuluję udanych zakupów :) ale Ikea w sobotę nie lada wyzwanie, nawet dla kogoś kto nie jest w 7 miesiącu ciąży...
Oby brzuch szybko odpuścił [emoji110]
No niestety nie mielismy innego wyjscia. Nawet az tylu ludzi nie bylo jeszcze, bo bylismy w miare z rana. Ale samo przejscie calosci to juz nie dla mnie[emoji53]
Naliczylam juz 13 bolesnych skurczy. Mam nadzieje, ze rano juz bedzie ok.

Nie, mama taka nie jest. Bardziej tata, ale chyba tez nie az tak.
Mi to raczej nie przejdzie, bo bylo tak przed porodem i po porodzie i do tej pory[emoji6] Coz, taka troche psychiczna jedtem pod tym wzgledem[emoji6]
Haha to jesteśmy we dwie psychiczne [emoji23] w sumie to chyba każdy ma jakiegoś swojego bzika na jakimś punkcie przynajmniej tak wynika z moich obserwacji[emoji2]

reklama
Do góry