A ja mam taki kijowy blond.. Ani ciemny ani jasny bleee więc trzeba się upiększaćNaturalnie jestem ciemna [emoji23]
reklama
A ja mam taki kijowy blond.. Ani ciemny ani jasny bleee więc trzeba się upiększać
Stuningowane szatynki
Margana
Fanka BB :)
No i tak sie ciesz, ze tylko w ciazy tak masz[emoji6]Hahaha wiesz że ja to chodzący stres [emoji23] w sumie leżący
G
gosc12
Gość
To dobrze , że Wam się uda później już może będzie lżej w zakupach i w końcu kupisz coś dla siebiePotrzebujemy juz tylko jedna konkretna polszafe zeby pasowala do reszty mebli w sypialni. W przyszlym miesiacu kupimy.
Margana
To tak jak ja. Taki jakis ciemny blond[emoji53]A ja mam taki kijowy blond.. Ani ciemny ani jasny bleee więc trzeba się upiększać
G
gosc12
Gość
Ładnie wyglądasz kusisz tego swojego liczysz na coś wieczorem ?Jahahahhha Karla [emoji23][emoji173]️ połowa żarcia była M. ale faktycznie mega dobre i teraz tez jedziemy zjesc coś dobrego na pewno w weekendy tyje
Mamuśka idzie na randkę [emoji12] z przodu nawet trochę sexy, z boku już nie tak bardzo [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 846828
G
gosc12
Gość
Ty masz faceta w domu , ja z Marika idziemy hahaA ja się kwalifikuje [emoji4]
Karla88
Ty masz faceta w domu , ja z Marika idziemy haha
On mecz ogląda to tak jakby go nie było [emoji23]
G
gosc12
Gość
W sumie 6 ich jest, to spoko hahaOn mecz ogląda to tak jakby go nie było [emoji23]
reklama
Onaszczesliwa2018
No mam nadzieję, że po porodzie się troszkę wycisze jak już ten mały skarb będzie z nami [emoji4]No i tak sie ciesz, ze tylko w ciazy tak masz[emoji6]
Podziel się: