reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Chyba jak powyżej 4 kg
Tak bylo kiedys, teraz waga powyzej 4kg jest juz normalna i nie jest wskazaniem do cc. Oczywiscie wszystko zalezy tez id budowy matki. Jak lezalam z cirka na patologii ciazy to obok lezala dziewczyna u ktorej wage szacowali na 2500 i robili cc, bo nie dalaby rady urodzic[emoji6]

reklama
Oczywiście!!! Oni kochają Polki (Ukrainki, Rosjanki tez [emoji23][emoji23][emoji23]). A jeszcze Marika z tym mega blondem ;) Karla my trochę starsze, ale jest blond, jest cycek wiec spełniamy tez warunki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja wprawdzie farbowana blondi [emoji23] ale jestem wyluzowana jak Włosi [emoji23] i porywcza czasem hahah

Oczywiście!!! Oni kochają Polki (Ukrainki, Rosjanki tez [emoji23][emoji23][emoji23]). A jeszcze Marika z tym mega blondem ;) Karla my trochę starsze, ale jest blond, jest cycek wiec spełniamy tez warunki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Hahahahaha dobre jesteście :D pamiętam jak byłam we Włoszech to jedna włoszka w windzie mówiła do mojego kolegi (on rozumiał włoski) czy mam chłopaka myślałam że padne :D

reklama
Do góry