reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W poprzedniej ciąży na tym etapie musiałam już leżeć i się oszczędzać. Teraz szaleję póki mogę ;) jest ciężko, ale w porównaniu z lezeniem na kanapie wszystko wygląda świetnie.

U mnie to samo w29 tc juz krwawilam koniec pracy poczatek macierzynskiego
Tylko lozko

Teraz rany ribie czasem
Az za duzo a nic sie nie dzieje dzieki panie[emoji8]!!!!

reklama
Mamy zdjęcia z przed remontu i po .
Zaufaliśmy kobiecie i wyszło jak wyszło..
Dobrze , że człowiek uczy się na błędach. A ciekawe co by było, jeśli zalało by nasze nowe meble w mieszkaniu, których na szczęście jeszcze nie ma. Też jej by się należało ? Bo u niej stoją ? Czy już wtedy nie ?
Klaudia nie wiem. Jak byscie mieli dowod, ze to Wasze to moze byscie mogli sie ubiegac w sadzie o zwrot. Bo ubezpieczalnia rozlicza sie tylko z wlascicielem. Ale dobrze, ze ich tam jeszcze nie bylo.

Jest ona w czesciach....obdrapana. Trzeba bedzie ja oczyscic z pozostalowsci farmy ,oszlifowac papierem sciernym. Pomalowac na bialo i zlozyc. Tzn trzeba zrobic nowe szczebelki i plyte pod materac. Ta kolyska ma hmmmm z jakies 40 lat. Ale mam do niej senstyment wszystkie dzieciaki w rodzinie sie w niej wychowaly i moja trojka tez. Dlatego chce ja reanimowac dla malego.
O ale fajnie, taka rodzinna kolyska[emoji3]

reklama
Do góry