Wiesz ja nigdy nie miałam potrzeby wydawać tego na przyjemności. Poprostu jak coś chciałam to kupowałam. A zwrot zawsze sobie zostawiam na takie większe wydatki właśnie jak zakup opału. Nie musiałam potem kasy na to brac z bieżącego budżetu. [emoji16]To Ty tez nie na przyjemnosci[emoji53]
reklama
Margana
Fanka BB :)
Oj ja tez w kiepskim. W ogole wstac nie moglam przez ta pogode i juz dzien zmarnowany. A jak sloneczko swiecilo to nawet szybiej wstawalam.Witam się szaro buro i ponuro , okropny dzień wstałam z takim kiepskim nastrojem że szok do tego śniły mi się zęby które doprowadzają mnie o zawał serca za każdym razem :/. Trzymam kciuki za wizytujace i miłego dnia wszystkim
A jak samopoczucie fizyczne?
Margana
Alu tu chodzi o to, ze ubezpieczyciel sie nie rozdrabnia na to co jest czyje. Placi wlascicielowi cala kwote i go reszta nie intetesuje. To Wy powinniscie miec z nia podpisana osobna umowe na takie rzeczy.Zobaczymy jak to będzie.
Może ze strony prawnej tak to właśnie powinno wygladac jak mówisz.
Ale co do ostatniego zdania to trochę się nie zgodzę. Bo akurat ubezpieczone jest mieszkanie, no okej. Ale odszkodowanie dostała za : panele, płytki, ściany , meble. (Nasze) więc za gołe mury nie dostała by nic. Więc jednak nie ściany blokowe są ubezpieczone.
Ja zmienialam przed karmieniem zawsze. A jak podczas jedzenia się zesrał dziec to po zjedzeniu znów zmieniałam. No i im starsze tym rzadziej. Ale to też od wrażliwości skóry zależy. Bo będzie dziecko że może leżeć w obsikanej pieluszce i nic mu nie będzie a trafi się takie co tylko raz obsika i już skóra czerwonaA to jak co 2h ? Nie no to nie tak ze jedno dwa sisi i zmiana pieluszki
Jesli kupka sraczkowata wiadomo to raczej takie niemowle robi rwtedy zmiana pieluchy ale jesli sisi tyle co kot to nie ma sensu
Ja zmieniam co 4
Margana
Super, ze juz po. Oby wyniki byly ok!Melduje ze juz po wszystkim huraaa oby wyniki były ok supcio lecę poczuć słoneczko pięknie dziś u mnie 20 plus zero wiatru miodzio [emoji4]. Miłego dziękuję za wsparcie dobrze was mieć kochane jesteście [emoji11]
Margana
Aga w ciazy wszystko mozliwe[emoji53]Takie głupie pytanie - czy wciąż może pojawić się jakaś dziwna alergia? I czy potem powinna sama zniknąć..?
Nigdy nie miałam alergii na nic naturalnego - pyłki, trawy, drzewa, itd... Ale na chemię często...
A od dwóch dni siedząc na balkonie kicham....
I nie wiem, czy to jakieś pyłki albo co (za balkonem mam las), czy alergia na proszek sąsiadów, którzy robią pranie (i zapach proszku/płynu trochę mnie drażni...) [emoji15]
Margana
Na kiedy masz?W między czasie zapisałam się na 3 prenatalne
Znowu będzie Tour de Lekarze... Bo rano pobranie krwi, potem prenatalne, potem odebrać wyniki a potem endokrynolog [emoji6]
Ale - skoro mam ograniczać schody... [emoji6]
Margana
I jak wizyta?Witajcie dziewczyny my dziś zaczynamy 29 tydzień ciąży i juz byłam na wizycie u kardiologa dotyczyła mnie w ogóle w tym tygodniu same wizyty miałam masakra następnym tydzień na szczęście spokój wtedy planuje zabrać się za pranie ubranek mam nadzieje ze się uda
Margana
Kochana wg ustawy nalezy Ci sie najpozniej w ciagu 7 dni wizyta. Upomnij sie.Właśnie dzwoniłam dziś i dopiero 25 miałabym, ale chyba pójdę gdzieś prywatnie żeby mieć z głowy.
reklama
Nowaja16
Wszystko okej na szczęście ekg ok i ciśnienie tez super teraz 4 mają na echo mam i z kardiologiem narazie spokój do marca następnego rokuI jak wizyta?
Podziel się: