Kurde, u mnie jeszcze tylko 7 dni...! Jupiiiiii.....!!! We środę pracuję zdalnie, a 26go już wylatujemy na majówkę <3 Od razu mam lepszy humor..!!!Właśnie zerkam No to masz szczęście bo już myślałam, że od nas Też chętnie bym poszła, ale jeszcze 2 godziny Ale myślę, że jakoś te 4 dni przetrwam
reklama
Margana
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze juz lepiej.Hej trzymam kciuki za dziewczyny gkukozowe
U mnie słonko ,piękna pogoda ,
Wczoraj miałam slabszy dzień ,atak histerii mnie dopadł wieczorem i zaczęłam strasznie ryczeć ,wiem że tym nie pomogę ale jakoś musiałam wszystko odreagować ;/
olaaa7
Zazdroszczę wyjazdu, a gdzie lecicie? 7 dni zleci ani się obejrzysz, wiec coś o tymKurde, u mnie jeszcze tylko 7 dni...! Jupiiiiii.....!!! We środę pracuję zdalnie, a 26go już wylatujemy na majówkę <3 Od razu mam lepszy humor..!!!
Margana
Ja mialam przy corce wlasnie ten i yetaz bede kupoeac taki sam.Wybaczcie, że akurat w tym wątku. Czyli taki się nada? Link do: Nosidełko, fotelik samochodowy Maxi Cosi Cabriofix
Zazdroszczę wyjazdu, a gdzie lecicie? 7 dni zleci ani się obejrzysz, wiec coś o tym
Lecimy znowu do Włoch tylko Toskania tym razem. M. doszedł do wniosku że to ostatni nasz wyjazd na dość długo pewnie, potem już będziemy w PL więc wszystko ogarnął No przynajmniej pogodę będziemy mieli pewną, CHOCIAŻ zaczęłam się zastanawiać co spakować.... wiecznie "problemy" Oczywiście mam nadzieję też że i ja i on będziemy się dobrze czuć...!!!!
Przetrwasz, przetrwasz, a potem zdążysz zatesknic za pracąWłaśnie zerkam No to masz szczęście bo już myślałam, że od nas Też chętnie bym poszła, ale jeszcze 2 godziny [emoji14] Ale myślę, że jakoś te 4 dni przetrwam
Karla88
Lecimy znowu do Włoch tylko Toskania tym razem. M. doszedł do wniosku że to ostatni nasz wyjazd na dość długo pewnie, potem już będziemy w PL więc wszystko ogarnął No przynajmniej pogodę będziemy mieli pewną, CHOCIAŻ zaczęłam się zastanawiać co spakować.... wiecznie "problemy" Oczywiście mam nadzieję też że i ja i on będziemy się dobrze czuć...!!!!
Zazdro....
Margana
Oj ja bym chciala taka kase dostac na wyprawke, ro juz bym prawie wszystko miala. No ale meble tez potrzebne[emoji53]Mój zwrot też nie pójdzie na przyjemności tylko na wyprawkę, więc jest nas 2
reklama
kinga30
Ale superLecimy znowu do Włoch tylko Toskania tym razem. M. doszedł do wniosku że to ostatni nasz wyjazd na dość długo pewnie, potem już będziemy w PL więc wszystko ogarnął No przynajmniej pogodę będziemy mieli pewną, CHOCIAŻ zaczęłam się zastanawiać co spakować.... wiecznie "problemy" Oczywiście mam nadzieję też że i ja i on będziemy się dobrze czuć...!!!!
Podziel się: