reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A jak zapisywalyscie się na usg prenetalne to mówiłyscie ze chcecie usg prenetalne 3 trymestru czy normalnie na usg na lepszym sprzęcie znalazlyscie?

reklama
Lecimy znowu do Włoch tylko Toskania tym razem. M. doszedł do wniosku że to ostatni nasz wyjazd na dość długo pewnie, potem już będziemy w PL więc wszystko ogarnął :) No przynajmniej pogodę będziemy mieli pewną, CHOCIAŻ zaczęłam się zastanawiać co spakować.... wiecznie "problemy" :-D Oczywiście mam nadzieję też że i ja i on będziemy się dobrze czuć...!!!!

Mieszkalam w Arezzo kolo Firenze 3 lata [emoji4]Ciampino i Torino [emoji23]

Zapomniałam, że pytałaś o buty, tamtych raczej nie rozchodzę, tak mi się wydaje, znalazłam fajne niskie balerinki (nie lubię całkiem płaskich butów bo bolą mnie pięty) w miarę pasujące do sukienki ale to aukcja i nie wiem czy uda mi się wygrać ale będę walczyć :D a normalnie w sklepach nic mi nie wpadło w oko, ale jeszcze szukam :)
Zobacz załącznik 846409
O jakie fajne[emoji3]

Mamy zdjęcia z przed remontu i po .
Zaufaliśmy kobiecie i wyszło jak wyszło..
Dobrze , że człowiek uczy się na błędach. A ciekawe co by było, jeśli zalało by nasze nowe meble w mieszkaniu, których na szczęście jeszcze nie ma. Też jej by się należało ? Bo u niej stoją ? Czy już wtedy nie ?
Szczerze nie sądzę... Bo to Twoje meble a jej ubezpieczenie... To tak jak bym ja płaciła ubezpieczenie w swoim mieszkaniu a aby byś postawiła u mnie swoją szafkę i chciała pieniądze z mojego ubezpieczenia[emoji39] ale pewna nie jestem
A co do wyprawki to sporo już mam, ale jeszcze paru rzeczy brakuje ,muszę ogarnąć w tym miesiącu już wszystko dla małej , a w maju łóżeczko ;)
Wczoraj przyszła paczka z kocykiem bambusowym bardzo milutki ,czapka,otulacz,przytulanka czekam jeszcze na trzy paczki ale z hm mają jakies opóźnienie,dziś muszę jechać kupię młodemu buty bo ostatnio jak weszłam do galerii to był płacz że chce się bawić i nie szło przymierzyć buta ,dziś podejście nr dwa jak mi się nie uda to będzie chodził w trzewikach !! ;D

Dzięki dziewczynki, żebym tylko ja nadal czuła się dobrze i M. też.. oczywiście jestem posrana, że jak do tej pory po chemii czuł się normalnie to akurat przed wyjazdem poczuje się źle itp... Eh. No zobaczymy jak będzie.

Ja chyba nie w temacie.... malo zafladam
Chemia?
My Torino dopiero grudxien na chrzest franusia
Ewentualnie niemieckie jeziorko wrzesien

Onaszcxesliwa znasz tu jeziora?

reklama
Wiesz ja nigdy nie miałam potrzeby wydawać tego na przyjemności. Poprostu jak coś chciałam to kupowałam. A zwrot zawsze sobie zostawiam na takie większe wydatki właśnie jak zakup opału. Nie musiałam potem kasy na to brac z bieżącego budżetu. [emoji16]
No ja od dawna dla niebie nie mam na nic, wiec marze o tym zeby taka dodatkowa kase miec w koncu dla siebie.

Do góry