reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Takie głupie pytanie - czy wciąż może pojawić się jakaś dziwna alergia? I czy potem powinna sama zniknąć..?
Nigdy nie miałam alergii na nic naturalnego - pyłki, trawy, drzewa, itd... Ale na chemię często...
A od dwóch dni siedząc na balkonie kicham....
I nie wiem, czy to jakieś pyłki albo co (za balkonem mam las), czy alergia na proszek sąsiadów, którzy robią pranie (i zapach proszku/płynu trochę mnie drażni...) [emoji15]
Może się pojawić. Mnie rok temu uczuliły truskawki.

Padam na ryj już dzisiaj... zrobiłam dwa prania i poprasowałam. Trzy jeszcze przede mną... dobrze że już się wzięłam za te ciuszki bo sapię jak lokomotywa [emoji27]

Właśnie dzwoniłam dziś i dopiero 25 miałabym, ale chyba pójdę gdzieś prywatnie żeby mieć z głowy.
Aga zapisalam sie i ja[emoji39]dobrze ze przypomnialas.....u mnie na nfz na czerwiec zapisy...a komercyjnie 120 masakra. Wiec zapisalam sie do tego co bylam wczesniej na 26 kwietnia na 19.15. Juppppi juz niedlugo podejrze Filipka. I dowiem sie czy wszystko ok.

Padam na ryj już dzisiaj... zrobiłam dwa prania i poprasowałam. Trzy jeszcze przede mną... dobrze że już się wzięłam za te ciuszki bo sapię jak lokomotywa [emoji27]
Tak dużo masz tych ciuszków? No prasowanie teraz to jest masakra a będzie coraz gorzej, nie dość, że ciepło to jeszcze gorąca para z żelazka.

Witajcie dziewczyny :) my dziś zaczynamy 29 tydzień ciąży i juz byłam na wizycie u kardiologa dotyczyła mnie w ogóle w tym tygodniu same wizyty miałam masakra następnym tydzień na szczęście spokój wtedy planuje zabrać się za pranie ubranek mam nadzieje ze się uda :)
Ale te tyg leca. Co nie? Dobrze ze cie przeswietlaja...wizyty sa meczace ale to dla naszego dobra.

Aga zapisalam sie i ja[emoji39]dobrze ze przypomnialas.....u mnie na nfz na czerwiec zapisy...a komercyjnie 120 masakra. Wiec zapisalam sie do tego co bylam wczesniej na 26 kwietnia na 19.15. Juppppi juz niedlugo podejrze Filipka. I dowiem sie czy wszystko ok.
My też już nie możemy doczekać się 7 maja i prenatalnych, jednak bez porównania mamy zdjęcia z USG na normalnej wizycie a te na porządnym sprzęcie :) Ciekawe jaką ma buźkę i do kogo podobny [emoji173] Jeszcze 24 dni.

reklama
Dziewczyny co to może być swedzi jak.cholera
20180413_120105.jpg

Załączniki

• 20180413_120105.jpg
    20180413_120105.jpg
    470,4 KB · Wyświetleń: 221
Do góry