reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Karla88 a ile u Ciebie kosztował 2 w 1 ze sie opłacało wziąć 3w 1? Bo ja zas mysle czy jak tam gdzie chce kupic jest roznica 250 zl z fotelikiem to czy nie za duzo jak za zwykly bebbeto?Zobacz załącznik 846343

Za 3w1 płaciłam 1529,00 ale z rabatem
Za 2w1 1299,00 mysle ze tez by rabat dali i fotelik wyszedłby 200zl

Jedynie dopłata jest jeżeli chcesz wstawki skórzane

Z fotelikiem 1399,00
Kurna to przepłaciłam [emoji23]

Ja byłam w 3 sklepach to 3w1 mieli za 1600-1750 nawet nie wiem skąd ta rozbieżność w cenach

Na Allegro 1549,00 ale chciałam na żywo pojeździć i zobaczyć
Na szczęście to nie aż taka duża różnica chociaż wiadomo, szkoda kasy.

Ok ogarnęłam restaurację :D Jutro jeszcze ciasto do pracy trzeba zamówić :p Najlepsze, że będzie go na 3x więcej osób niż gości :p

Brawo Ty..! :D

Liczę, że też szybko zleci :) Tydzień do ślubu, w przyszły czwartek muszę iść na morfologię i tsh, potem 4 dni M będzie w domu to coś porobimy, może uda się gdzieś wyskoczyć, 25.04 mam endo, potem 26.04 wizyta u gina i w pierwszym tygodniu maja zaczynami ocieplanie fundamentów, więc grafik mamy zapchany [emoji85]

O kurde, busy time..! Nieźle że do ślubu tylko tydzień... strasznie jestem ciekawa jak będziesz się prezentować "w całości". Rozmawiałaś o tym makijażu? Jak z butami?

Poprzednie wizyty też tam miałaś? Widziałam jakaś reklamę ich sprzętu do 3d, ale nie pamiętam jak to się fachowo nazywało, ale zupełnie inaczej wygląda niż na standardowym usg.
Tak, poprzednie też miałam tam :)
Reklamy nie widziałam żadnej, ale sprzęt mają niezły, to fakt ;)
Z drugiego prenatalnego:
IMG-20180301-WA0004.jpeg

Załączniki

• IMG-20180301-WA0004.jpeg
    IMG-20180301-WA0004.jpeg
    72,7 KB · Wyświetleń: 294
reklama
Brawo Ty..! :D

O kurde, busy time..! Nieźle że do ślubu tylko tydzień... strasznie jestem ciekawa jak będziesz się prezentować "w całości". Rozmawiałaś o tym makijażu? Jak z butami?
No niestety ale nie ma szans :( choćby dlatego, że i tak specjalnie dla mnie przyjedzie przed otwarciem salonu na 6:45. Jakoś będę musiała się sama ogarnąć. Tyle dobrze, że makijaż nie musi wytrzymać całą noc a tylko do późnego popołudnia :)

Tak, poprzednie też miałam tam :)
Reklamy nie widziałam żadnej, ale sprzęt mają niezły, to fakt ;)
Z drugiego prenatalnego:
Zobacz załącznik 846391
Ooo właśnie o to mi chodziło :) Zupełnie inaczej te zdjęcia wyglądają niż u mnie.

Do góry