reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

My też już nie możemy doczekać się 7 maja i prenatalnych, jednak bez porównania mamy zdjęcia z USG na normalnej wizycie a te na porządnym sprzęcie :) Ciekawe jaką ma buźkę i do kogo podobny [emoji173] Jeszcze 24 dni.
Dokladnie. Mi szybko zleci bo mam troche atrakcji po drodze.....u ciebie trzy tyg i trpszke to tez niedlugo.

reklama
Dokladnie. Mi szybko zleci bo mam troche atrakcji po drodze.....u ciebie trzy tyg i trpszke to tez niedlugo.
Liczę, że też szybko zleci :) Tydzień do ślubu, w przyszły czwartek muszę iść na morfologię i tsh, potem 4 dni M będzie w domu to coś porobimy, może uda się gdzieś wyskoczyć, 25.04 mam endo, potem 26.04 wizyta u gina i w pierwszym tygodniu maja zaczynami ocieplanie fundamentów, więc grafik mamy zapchany [emoji85]

Ok ogarnęłam restaurację :D Jutro jeszcze ciasto do pracy trzeba zamówić [emoji14] Najlepsze, że będzie go na 3x więcej osób niż gości :p
Super, że ogarnięte [emoji106]
Jedna rzecz do zrobienia mniej [emoji6]
A z ilością ciasta to ja akurat też tak miałam, ciasta miałam zamówione duuuuuużo... Praca (a wtedy nas było w centrali jakieś 70 osób, plus praca O - jakieś 20 osób...), rodzina, sąsiedzi....
Do pracy było chyba po 2 kawałki na osobę, poza zarządem itd, oni dostali po małej paczce oddzielnie (wtedy gdzie indziej pracowałam), O do pracy jakoś porównywalnie, łącznie było 200 kawałków, a rodzina i sąsiedzi to były paczki z dwoma kawałkami żeby mieli się czym w domu dzielić....
Jak to popakowaliśmy, to potem ciasto mi się po nocach śniło [emoji23]

Ale te tyg leca. Co nie? Dobrze ze cie przeswietlaja...wizyty sa meczace ale to dla naszego dobra.
Lecą lecą jeszcze ja do 36 tygodnia to już malutko zostało :) oj męczące strasznie ale wole się przemeczyc i żeby było wszystko dobrze ostatni tydzień laby później juz co tydzień jakieś wizyty mi wypadają i szpital ale dzięki temu i czas szybciej leci :)

Super, że ogarnięte [emoji106]
Jedna rzecz do zrobienia mniej [emoji6]
A z ilością ciasta to ja akurat też tak miałam, ciasta miałam zamówione duuuuuużo... Praca (a wtedy nas było w centrali jakieś 70 osób, plus praca O - jakieś 20 osób...), rodzina, sąsiedzi....
Do pracy było chyba po 2 kawałki na osobę, poza zarządem itd, oni dostali po małej paczce oddzielnie (wtedy gdzie indziej pracowałam), O do pracy jakoś porównywalnie, łącznie było 200 kawałków, a rodzina i sąsiedzi to były paczki z dwoma kawałkami żeby mieli się czym w domu dzielić....
Jak to popakowaliśmy, to potem ciasto mi się po nocach śniło [emoji23]
No wcale się nie dziwię :D chociaż takie sny to mogłabym mieć [emoji23]

reklama
Do góry