reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Widzę że forum wróciło do normy, mam trochę do nadrobienia [emoji43]
Z dzidzia okej ale pomiary będę znała za 3 tyg jak zrobimy pełne usg, mnie czeka wizyta u diabetologa i muszę zrobić kilka dodatkowych badań żeby zobaczyć czy obrzęki które mi się pojawiły nie są przypadkiem od nerek..
A ile czekasz na wizyte u diabo?

reklama
Takie głupie pytanie - czy wciąż może pojawić się jakaś dziwna alergia? I czy potem powinna sama zniknąć..?
Nigdy nie miałam alergii na nic naturalnego - pyłki, trawy, drzewa, itd... Ale na chemię często...
A od dwóch dni siedząc na balkonie kicham....
I nie wiem, czy to jakieś pyłki albo co (za balkonem mam las), czy alergia na proszek sąsiadów, którzy robią pranie (i zapach proszku/płynu trochę mnie drażni...) [emoji15]

Takie głupie pytanie - czy wciąż może pojawić się jakaś dziwna alergia? I czy potem powinna sama zniknąć..?
Nigdy nie miałam alergii na nic naturalnego - pyłki, trawy, drzewa, itd... Ale na chemię często...
I nie wiem, czy to jakieś pyłki albo co (za balkonem mam las), czy alergia na proszek sąsiadów, którzy robią pranie (i zapach proszku/płynu trochę mnie drażni...) [emoji15]
Aga alergia (w twoim przypadku na chemie) moze sie nasilic w ciazy takze wszystko mozliwe.

Plus mogło dojść coś nowego. Ja się już drugi tydzień mecze z alergia. Aktualnie brzoza mnie dobija, jak co roku :/

A ja mialam dupe ruszyc ale czekam na listonosza.....bo paka dziś dotrze . mialam kupic laktator...ale kolezanka ktora wyprowadzila sie do wawy napisała ze mi wysle. Dostala nowy aventa reczny. A juz korzystala z elektrycznego przy blizniakach. Wiec jeden zakup mi odejdzie.

To tylko glupi sen. Kochana dobrze jest i tak trzymaj. Ja ost tez mam zalamki. Jeszcze jestem wkurzona ze dopiero za tydz. Ta karowa a ja powinnam cukry mierzyc. Na szczescie kumpela ma mi wyslac glukometr i caly zestaw takze moze w poniedzialek bede miec i bede spokojniejsza. Wariuje juz ze tyle tego mam i te slowa ginki ze jak dochodze do 36 to bedzie dobrze. Ale tylko spokoj nas uratuje
No wierzę Ci kurczę biedna na prawdę bez sensu że glukometru chociaż Ci nie dali [emoji52] i ogólnie też Ci atrakcji nie brakuje:/ ehh no cóż musimy wytrzymac[emoji8]

No wierzę Ci kurczę biedna na prawdę bez sensu że glukometru chociaż Ci nie dali [emoji52] i ogólnie też Ci atrakcji nie brakuje:/ ehh no cóż musimy wytrzymac[emoji8]
Oj tak musimy sie wpierac ustawiac do pionu. Nasze nerwy odbijaja sie na maluszkach a ja nie chce malego nerwosola w domu. Takze oby do przodu i jak najdluzej.

reklama
Do góry