Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Melduje ze juz po wszystkim huraaa oby wyniki były ok supcio lecę poczuć słoneczko pięknie dziś u mnie 20 plus zero wiatru miodzio [emoji4]. Miłego dziękuję za wsparcie dobrze was mieć kochane jesteście [emoji11]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli planujesz kupić z nosidłem z zestawu to tutaj wychodzi taniej Ja jestem zadowolona z obsługi@Karla88 a ile u Ciebie kosztował 2 w 1 ze sie opłacało wziąć 3w 1? Bo ja zas mysle czy jak tam gdzie chce kupic jest roznica 250 zl z fotelikiem to czy nie za duzo jak za zwykly bebbeto?Zobacz załącznik 846343
Oglądam właśnieNa TVN jest jak dbac o skórę w ciąży
Oooo właśnie wiedziałam ze cos drogo by wyszło dzięki :* a mozna kupić same adaptery do maxi cosi?Jeśli planujesz kupić z nosidłem z zestawu to tutaj wychodzi taniej Ja jestem zadowolona z obsługi
Link do: Wózek Bebetto Vulcano 3w1 - Wózki dziecięce - EntliczekPentliczeksklep.pl
Przeciekną jeden raz, drugi i będziesz wiedziała, że trzeba dwójki [emoji1]Nie wiem, pewnie od dziecka zależy, czy raczej chudsze a wyższe, czy niższe a grubsze itd. Więc myślę, że na zapas nie da rady kupić...
MożnaOooo właśnie wiedziałam ze cos drogo by wyszło dzięki :* a mozna kupić same adaptery do maxi cosi?
To tylko glupi sen. Kochana dobrze jest i tak trzymaj. Ja ost tez mam zalamki. Jeszcze jestem wkurzona ze dopiero za tydz. Ta karowa a ja powinnam cukry mierzyc. Na szczescie kumpela ma mi wyslac glukometr i caly zestaw takze moze w poniedzialek bede miec i bede spokojniejsza. Wariuje juz ze tyle tego mam i te slowa ginki ze jak dochodze do 36 to bedzie dobrze. Ale tylko spokoj nas uratujeWitam się szaro buro i ponuro , okropny dzień wstałam z takim kiepskim nastrojem że szok do tego śniły mi się zęby które doprowadzają mnie o zawał serca za każdym razem :/. Trzymam kciuki za wizytujace i miłego dnia wszystkim
Dalas rade super .teraz trzymam kciuki za dobre wynikiMelduje ze juz po wszystkim huraaa oby wyniki były ok supcio lecę poczuć słoneczko pięknie dziś u mnie 20 plus zero wiatru miodzio [emoji4]. Miłego dziękuję za wsparcie dobrze was mieć kochane jesteście [emoji11]
Dzięki Ola :* tak tez chyba kupie na stronie, bo z tego co pisza dziewczyny na fb, to reklamowac bardziej oplaca sie bezposrednio u producenta, wiec tyle będę spokojniejsza z zakupu
Widzę że forum wróciło do normy, mam trochę do nadrobienia [emoji43]Malina11 -
I jak po wizycie???
Pamietam jak moja kotka przezywala. 2 tygodnie bala sie wychodzic gdziekolwiek.
Darka83 - wow. Piekna waga! Duzy ten twoj dzidziol.