reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam się szaro buro i ponuro , okropny dzień wstałam z takim kiepskim nastrojem że szok do tego śniły mi się zęby które doprowadzają mnie o zawał serca za każdym razem :/. Trzymam kciuki za wizytujace i miłego dnia wszystkim
To tylko glupi sen. Kochana dobrze jest i tak trzymaj. Ja ost tez mam zalamki. Jeszcze jestem wkurzona ze dopiero za tydz. Ta karowa a ja powinnam cukry mierzyc. Na szczescie kumpela ma mi wyslac glukometr i caly zestaw takze moze w poniedzialek bede miec i bede spokojniejsza. Wariuje juz ze tyle tego mam i te slowa ginki ze jak dochodze do 36 to bedzie dobrze. Ale tylko spokoj nas uratuje

reklama
Malina11 -

I jak po wizycie???

Pamietam jak moja kotka przezywala. 2 tygodnie bala sie wychodzic gdziekolwiek.

Darka83 - wow. Piekna waga! Duzy ten twoj dzidziol.
Widzę że forum wróciło do normy, mam trochę do nadrobienia [emoji43]
Z dzidzia okej ale pomiary będę znała za 3 tyg jak zrobimy pełne usg, mnie czeka wizyta u diabetologa i muszę zrobić kilka dodatkowych badań żeby zobaczyć czy obrzęki które mi się pojawiły nie są przypadkiem od nerek..

Do góry