reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam się szaro buro i ponuro , okropny dzień wstałam z takim kiepskim nastrojem że szok do tego śniły mi się zęby które doprowadzają mnie o zawał serca za każdym razem :/. Trzymam kciuki za wizytujace i miłego dnia wszystkim
To tylko glupi sen. Kochana dobrze jest i tak trzymaj. Ja ost tez mam zalamki. Jeszcze jestem wkurzona ze dopiero za tydz. Ta karowa a ja powinnam cukry mierzyc. Na szczescie kumpela ma mi wyslac glukometr i caly zestaw takze moze w poniedzialek bede miec i bede spokojniejsza. Wariuje juz ze tyle tego mam i te slowa ginki ze jak dochodze do 36 to bedzie dobrze. Ale tylko spokoj nas uratuje

reklama
Malina11 -

I jak po wizycie???

Pamietam jak moja kotka przezywala. 2 tygodnie bala sie wychodzic gdziekolwiek.

Darka83 - wow. Piekna waga! Duzy ten twoj dzidziol.
Widzę że forum wróciło do normy, mam trochę do nadrobienia [emoji43]
Z dzidzia okej ale pomiary będę znała za 3 tyg jak zrobimy pełne usg, mnie czeka wizyta u diabetologa i muszę zrobić kilka dodatkowych badań żeby zobaczyć czy obrzęki które mi się pojawiły nie są przypadkiem od nerek..

Do góry