reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Faaaajna :D
Lubię takie "meble z duszą" [emoji6]
W salonie będziemy mieli ponad 100-letnią maszynę i starą odnowioną komodkę, którą też sama będę odnawiać ;)
Najfajniejsze jest to ze masz satysfakcje ze sie odnowilo i dalo drugie zycie zamiast wywalic. Mialam mozlowosc kupic nowa ale wpierw dam szanse tej.

reklama
Ah...zapombialam Wam napisac, ze dostalismy zwrot z pita[emoji3] Zamowilam juz regal do mlodej pokoju, a w sobote jedziemy po biurko i krzeslo dla niej i polszafe dla Emilki[emoji3]
Ja zwrot pita na węgiel wydam [emoji854] ale w tym roku tylko dwie tony bo tylko do grudnia /stycznia będziemy tu mieszkać. Już się nie mogę doczekać przeprowadzki

Mamy zdjęcia z przed remontu.
Mamy dokumentację całego remontu. Potwierdzenia , że robiliśmy my.
No i jeszcze może w zusie czy sądzie zeznac, że ona o nic Was nie prosiła... Że zrobiliście to z własnej woli... Wtedy to też nic Wam nie da, że macie paragony itp... Bo ubezpieczenie jest na nią bądź inna kobietę... Ubezpieczalnia nie może dać kasy osobie trzeciej... Bo to jej własność... I to ta własność jest ubezpieczona a nie panele czy szafki

Jak już się ułożył tak, żeby mu było wygodnie ;)
Chyba tak ...ale sama sie zdziwilam ze ost. Tak lekko dawal znac o sobie a wczoraj tak wariowal. Mati wczoraj sapl ze mna bo D mial nocke i przylozyl reke....raptownie ja zabral zrobil wielkie oczy i zapytal"mamus a ciebie to nie boli?" hihi kochany. A Oliwia obrazona bo zawsze jak przyklada reke to cisza.

Wątpię. Jest w stanach. Nie ma czasu napisać smsa a co dopiero wloczyc się po sądach. A tak na zdrowy rozum, gdyby poszła to wątpię żeby wygrała. Bo gdybyśmy chcieli to zanim się wyprowadzimy powinna zwrócić za cały remont. A jeśli nie to mamy prawo, "zabrać ze sobą" płytki , panele i kolory ze ścian. Bo nasze.
Dokladnie. Na wszystko trzeba miec papier.
Klaudia a czy jak ona wynajmuje wam to mieszkanie to rozlicza się z tego dochodu co z was ma? Bo jak nie to możecie jej zasugerować że pewien urząd będzie tym zainteresowany.

reklama
Witam się szaro buro i ponuro , okropny dzień wstałam z takim kiepskim nastrojem że szok do tego śniły mi się zęby które doprowadzają mnie o zawał serca za każdym razem :/. Trzymam kciuki za wizytujace i miłego dnia wszystkim

Do góry