reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie no, 2 dni to jeszcze nie jest źle, proponowałabym 2 tygodnie, żeby się przekonać - na samym początku przez parę dni odsypiałam zaległości... [emoji15]
Ale potem to już zupełnie inna historia...
I takie kompletne pierdoły, na które nikt normalnie nie zwraca uwagi - chciałam upiec ciasto, ok, niby wszystko mam, ale blacha na górnej półce, gdzie nie sięgnę... Spadło coś za łóżko - trudno, trzeba czekać... Pod stołem stoi 5l baniak soku - cóż, aż mąż wróci będzie stał i czekał...
Ale - damy radę [emoji106]
Zostały 3 miesiące [emoji6]
Dokładnie damy radę [emoji4]

reklama
Dzięki kochana, wiesz tylko brakuje mi tego jak było wcześniej, teraz to wraca z pracy i jest padnięty. A jeśli chodzi o jego dzieci to np. irytuje mnie, że sam z siebie mówi im, że ich kocha a mnie ostatnio tylko wtedy gdy jestem smutna czy ryczę albo jak ja mu powiem to dopiero odpowiada. Bo normalnie tak sam z siebie to ostatnio rzadko. I wystarczy troszkę gorszy nastrój i mi się samo z siebie włącza takie głupie myślenie.
Ola hormony ciążowe ! Wszystko jest dobrze! On Cię kocha ,a niedługo Wasz SLUB :)

Ola hormony ciążowe ! Wszystko jest dobrze! On Cię kocha ,a niedługo Wasz SLUB :)
Normalnie na głowę te hormony mi biją :p
Wybieram się na dniach do Ikei i zastanawiam się co warto kupić :p Póki co na liście nasze sławne pojemniki Skubb i wanienka :D Macie jeszcze jakieś hity, w które warto się zaopatrzyć?

Dzięki kochana, wiesz tylko brakuje mi tego jak było wcześniej, teraz to wraca z pracy i jest padnięty. A jeśli chodzi o jego dzieci to np. irytuje mnie, że sam z siebie mówi im, że ich kocha a mnie ostatnio tylko wtedy gdy jestem smutna czy ryczę albo jak ja mu powiem to dopiero odpowiada. Bo normalnie tak sam z siebie to ostatnio rzadko. I wystarczy troszkę gorszy nastrój i mi się samo z siebie włącza takie głupie myślenie.
Bo dziecia się zawsze czesciej mówi☺️ ja dzieciaka też częściej mowie niż mężowi. Za to moj mąż to w ogóle wylewny nie jest ale wiem, że nas kocha. I Twoj Cię na pewno też bardzo kocha nawet jak częściej mowi to dzieciaka

reklama
Normalnie na głowę te hormony mi biją :p
Wybieram się na dniach do Ikei i zastanawiam się co warto kupić :p Póki co na liście nasze sławne pojemniki Skubb i wanienka :D Macie jeszcze jakieś hity, w które warto się zaopatrzyć?
Olu jak dojdziecie do dzialu dzieciecego to przy jednym z przewijaków będą zamontowane takie plastikowe pojemniczki (przykrywane) na jednej z krawędzi przewijaka. My się w to zaoptrujemy w tym samym celu. Moim zdaniem spoko pomysł, bo masz wszystko do przewijania w jednym miejscu i nie boisz sie ze w trakcie przewijania Wasz groszek do którejś z tych rzeczy dosięgnie :)
@Agatka29 @oliwka_11 @Darka83 @Zulson Trzymam kciuki za wizyty i czekam na dobre wieści :)
Tak w ogóle to dzień dobry. Jutro znowu mamy maraton po lekarzach więc dzis jedziemy do laboratorium (jak mój królewicz wstanie) żeby na jutro były najnowsze wizyty. No a dziś maraton po sklepach bo na wyjazd musimy parę rzeczy sobie kupic. Dziś ma przyjść w końcu paczka z gemini :D
Miłego dnia :)

Do góry