reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej :) Wczoraj od popołudnia miałam okropny humor, co chwilę ryczałam i wmawiałam sobie jakieś głupoty, że nie jestem ważna dla M tak jak jego dzieci, bo mniej mi okazuje czułość i tak jakby poświęcał mi mniej uwagi niż jak mieszkaliśmy osobno, wiem, że sobie głupoty wmawiam, ale w ciąży jakoś łatwo mi to wychodzi. Do tego przez to, że mniej mi poświęca tej uwagi to sobie wmawiam, że naszemu synkowi automatycznie też, w przeciwieństwie do swoich dzieci. Weźcie mnie kopnijcie w dupę :p
@_agnieszka_ wspominałaś, że miałaś pisać do @aniaslu odpisała Ci coś? Bo ostatnio na forum prosiła mnie o kontakt, ja piszę wiadomości do niej ale nie dostaje żadnych odpowiedzi i nie wiem czy one w ogóle dochodzą czy nie.

Boli w plecach ale to jest taki ból, że nie wiadomo co ze sobą zrobić

Czujesz je właśnie bardziej od krzyża niż na brzuchu
Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie :) Jest ktoś w pierwszej ciąży kto jeszcze nie miał żadnych skurczy bo u mnie cisza...

Wiecie co jesteśmy na takim etapie i takie kwiatki u niektórych z nas wychodzą, że stwierdziłam że to już ten moment i spakowałam torbę do szpitala w razie w...oby mąż ja zabierał dopiero w lipcu :)
Ja muszę dokupić jeszcze dla siebie koszule do szpitala, szlafrok i jakieś klapki aaa i podkłady na wc i też będę się powoli pakować :)

Hej ,kto dziś wiYtuje ze mną ?
Z tego co się orientuje to @oliwka_11 dziś wizytuje o 9 :)

Hej :) Wczoraj od popołudnia miałam okropny humor, co chwilę ryczałam i wmawiałam sobie jakieś głupoty, że nie jestem ważna dla M tak jak jego dzieci, bo mniej mi okazuje czułość i tak jakby poświęcał mi mniej uwagi niż jak mieszkaliśmy osobno, wiem, że sobie głupoty wmawiam, ale w ciąży jakoś łatwo mi to wychodzi. Do tego przez to, że mniej mi poświęca tej uwagi to sobie wmawiam, że naszemu synkowi automatycznie też, w przeciwieństwie do swoich dzieci. Weźcie mnie kopnijcie w dupę [emoji14]
@_agnieszka_ wspominałaś, że miałaś pisać do @aniaslu odpisała Ci coś? Bo ostatnio na forum prosiła mnie o kontakt, ja piszę wiadomości do niej ale nie dostaje żadnych odpowiedzi i nie wiem czy one w ogóle dochodzą czy nie.

Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie :) Jest ktoś w pierwszej ciąży kto jeszcze nie miał żadnych skurczy bo u mnie cisza...

Ja muszę dokupić jeszcze dla siebie koszule do szpitala, szlafrok i jakieś klapki aaa i podkłady na wc i też będę się powoli pakować :)

Z tego co się orientuje to @oliwka_11 dziś wizytuje o 9 :)
Pisałam do aniaslu na takim wątku o problemach technicznych, zwykle w takich sprawach odzywa się jej mąż ;)

Byłam wczoraj w sklepie dzieciecym i tam maja wozki no i wpadl mi w oko zipp cena ladna bo 1000 zl i kolor mozna wybrac jaki sie chce . wygodny i nie jest za ciezki ma skretne kola . co myslicie o nim ?
wozek-wielofunkcyjny-3w1-zipp-adbor-producent-433909122.jpg

Załączniki

• wozek-wielofunkcyjny-3w1-zipp-adbor-producent-433909122.jpg
    wozek-wielofunkcyjny-3w1-zipp-adbor-producent-433909122.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 228
reklama
Do góry