reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie no, 2 dni to jeszcze nie jest źle, proponowałabym 2 tygodnie, żeby się przekonać - na samym początku przez parę dni odsypiałam zaległości... [emoji15]
Ale potem to już zupełnie inna historia...
I takie kompletne pierdoły, na które nikt normalnie nie zwraca uwagi - chciałam upiec ciasto, ok, niby wszystko mam, ale blacha na górnej półce, gdzie nie sięgnę... Spadło coś za łóżko - trudno, trzeba czekać... Pod stołem stoi 5l baniak soku - cóż, aż mąż wróci będzie stał i czekał...
Ale - damy radę [emoji106]
Zostały 3 miesiące [emoji6]
Dokładnie damy radę [emoji4]

reklama
Dzięki kochana, wiesz tylko brakuje mi tego jak było wcześniej, teraz to wraca z pracy i jest padnięty. A jeśli chodzi o jego dzieci to np. irytuje mnie, że sam z siebie mówi im, że ich kocha a mnie ostatnio tylko wtedy gdy jestem smutna czy ryczę albo jak ja mu powiem to dopiero odpowiada. Bo normalnie tak sam z siebie to ostatnio rzadko. I wystarczy troszkę gorszy nastrój i mi się samo z siebie włącza takie głupie myślenie.
Ola hormony ciążowe ! Wszystko jest dobrze! On Cię kocha ,a niedługo Wasz SLUB :)

Ola hormony ciążowe ! Wszystko jest dobrze! On Cię kocha ,a niedługo Wasz SLUB :)
Normalnie na głowę te hormony mi biją :p
Wybieram się na dniach do Ikei i zastanawiam się co warto kupić :p Póki co na liście nasze sławne pojemniki Skubb i wanienka :D Macie jeszcze jakieś hity, w które warto się zaopatrzyć?

Dzięki kochana, wiesz tylko brakuje mi tego jak było wcześniej, teraz to wraca z pracy i jest padnięty. A jeśli chodzi o jego dzieci to np. irytuje mnie, że sam z siebie mówi im, że ich kocha a mnie ostatnio tylko wtedy gdy jestem smutna czy ryczę albo jak ja mu powiem to dopiero odpowiada. Bo normalnie tak sam z siebie to ostatnio rzadko. I wystarczy troszkę gorszy nastrój i mi się samo z siebie włącza takie głupie myślenie.
Bo dziecia się zawsze czesciej mówi☺️ ja dzieciaka też częściej mowie niż mężowi. Za to moj mąż to w ogóle wylewny nie jest ale wiem, że nas kocha. I Twoj Cię na pewno też bardzo kocha nawet jak częściej mowi to dzieciaka

reklama
Normalnie na głowę te hormony mi biją :p
Wybieram się na dniach do Ikei i zastanawiam się co warto kupić :p Póki co na liście nasze sławne pojemniki Skubb i wanienka :D Macie jeszcze jakieś hity, w które warto się zaopatrzyć?
Olu jak dojdziecie do dzialu dzieciecego to przy jednym z przewijaków będą zamontowane takie plastikowe pojemniczki (przykrywane) na jednej z krawędzi przewijaka. My się w to zaoptrujemy w tym samym celu. Moim zdaniem spoko pomysł, bo masz wszystko do przewijania w jednym miejscu i nie boisz sie ze w trakcie przewijania Wasz groszek do którejś z tych rzeczy dosięgnie :)
@Agatka29 @oliwka_11 @Darka83 @Zulson Trzymam kciuki za wizyty i czekam na dobre wieści :)
Tak w ogóle to dzień dobry. Jutro znowu mamy maraton po lekarzach więc dzis jedziemy do laboratorium (jak mój królewicz wstanie) żeby na jutro były najnowsze wizyty. No a dziś maraton po sklepach bo na wyjazd musimy parę rzeczy sobie kupic. Dziś ma przyjść w końcu paczka z gemini :D
Miłego dnia :)

Do góry