reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
...siedzę sobie właśnie w wannie- ale już bez turbo nawilżającej kuli :D Byliśmy spacerem na sushi, potem na lodach... zmęczyłam się w fajny sposób po tych godzinach siedzenia w pracy :) Mamy już odebrane łóżeczko Chicco next 2 me, ale jest w aucie, poza tym i tak narazie nie będę rozkładać jeszcze... zaczynam czuć presję czasu :o jak sobie dzisiaj zrobiłam rachunek sumienia co jeszcze musimy ogarnąć... cale szczęście że od maja będziemy w domu oboje, bo M. pracuje zdalnie głownie teraz.

Może też jest lipcówką? :)

Może to któraś z tych co wpada od czasu do czasu...? :o ;) :D

U mnie nudy, siedzę sama bo M padł i śpi.

No to masz tu przynajmniej co czytać :D

Dziewczyny co jest ze normalnych zdjec nie mozna wstawic trzeba wycinac kawalki.......
Takie mam obrzeki.......po lekkim nacisnieciu zostaja takie slady palcow.Zobacz załącznik 845541

Biedna :/

Miałam skurcz krzyżowy. Matko aż miałam ochote krzyczeć. Współczuję dziewczynom którym te skurcze towarzyszyły przy porodzie. Nie wiedziałam, że to taki ból

Prawda? Ciekawe czy przy tym porodzie też czeka mnie ta sama wątpliwa przyjemność :baffled::baffled:

Mam pytanie związane z praniem ubranek:)
* Bede prala w mleczu Lovela. Czy mimo to mam płukać dwa razy ? Czy wystarczy raz ?
* Mam balkon od strony ulicy, parkingu.
Jakieś 50m przed blokiem. Ale to chyba nie przeszkadza w suszenia ubranek na powietrzu ?
* W ilu stopniach trzeba prac ciuszki ? 60° ?
Plukanie podwojne mimo wszystko. I zadnych plynow do plukania.
Balkony sa na rozne strony, trudno na to patrzec. Na spacer tez nie zawsze sie da isc nie przy ulicy[emoji6]
Ja pralam w 60st.

reklama
Miałam skurcz krzyżowy. Matko aż miałam ochote krzyczeć. Współczuję dziewczynom którym te skurcze towarzyszyły przy porodzie. Nie wiedziałam, że to taki ból
A przy porodzie duzo gorszy[emoji53] Ja np te krzyzowe mialam caly czas, bez przerwy, a pomiedzy nimi brzuszne[emoji53]

Do góry