SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Na receptę sorbifer i mam brać jedna rano a druga wieczorem11,2 a co ci przepisał ? Żelazo jakieś na receptę ? Czy takie zwykłe ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na receptę sorbifer i mam brać jedna rano a druga wieczorem11,2 a co ci przepisał ? Żelazo jakieś na receptę ? Czy takie zwykłe ?
Biedna , masz jakąś nospe czy cus?To było tak że leżałam na boku. Stwardniał mi brzuch i po 15s nadszedł skurcz brzuszny ale trwal max 10-15s i tak jakby przewędrował w krzyż. Ale mówie Ci okropne, jakby ktoś Cię tam prądem raził
Biedna. Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej
Miałam w ciąży z Kacprem super mi zelazo podnioslNa receptę sorbifer i mam brać jedna rano a druga wieczorem
Tak. Wzięłam jak by co. Moja gin mi każe brać no-spe doraźnie jak mam skurcze. Ale póki co samo magne b6 było ok. Mam nadzieję ze z tym krzyżem to jednorazowy incydentBiedna , masz jakąś nospe czy cus?
Musisz teraz uważać na zaparcia ,ciekawe czy mi coś przepisze?Na receptę sorbifer i mam brać jedna rano a druga wieczorem
Ja chyba też już to miałam kiedyś jak miałam anemię (przed ciąża podczas mojej super diety) bo buteleczka i litera Z na tabletce mi się kojarzyMiałam w ciąży z Kacprem super mi zelazo podniosl
Też już pare razy ratowałam się nospa , w szpitalu pielegniarka powiedziała mi żeby brać już 3 razy dziennie ,muszę jutro gina zapytacTak. Wzięłam jak by co. Moja gin mi każe brać no-spe doraźnie jak mam skurcze. Ale póki co samo magne b6 było ok. Mam nadzieję ze z tym krzyżem to jednorazowy incydent
Czyli duuzo kiwi [emoji23][emoji23][emoji23]Musisz teraz uważać na zaparcia ,ciekawe czy mi coś przepisze?