G
gosc12
Gość
To nie wiem o co chodzi :/Ja nigdy wczesniej nie zmniejszalam.....bralam wklej plik i juz a teraz jakies cuda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie wiem o co chodzi :/Ja nigdy wczesniej nie zmniejszalam.....bralam wklej plik i juz a teraz jakies cuda.
Jaka masz hemoglobine ?To prawda [emoji1][emoji1] dzieci rosną i zabierają coraz więcej ... Ja mu mówiłam, że mam zelazo w pragna plus, ale powiedział, że widząc po wynikach o tak za mało a fakt, że ja mięso jem raz na miesiąc i nie uzupełniam pietruszka czy czymś
Złożyłaś zamówienie w h&m?Jaka masz hemoglobine ?
Mi teraz spadla z 12,4 na 11,5 ciekawe co powie ?
Paskudny, nie wiesz co masz ze sobą zrobić nie idzie siedzieć, lezec, stac brrrMiałam skurcz krzyżowy. Matko aż miałam ochote krzyczeć. Współczuję dziewczynom którym te skurcze towarzyszyły przy porodzie. Nie wiedziałam, że to taki ból
Tiak ; D zaoszczedzilam i że szczęścia złożyłam też w lulaloveZłożyłaś zamówienie w h&m?
Jaka masz hemoglobine ?
Mi teraz spadla z 12,4 na 11,5 ciekawe co powie ?
11,2 a co ci przepisał ? Żelazo jakieś na receptę ? Czy takie zwykłe ?
Ja też miałam (wg mnie ) spoko morfologie i też mi przepisała żelazo,bo widziała,że mi z każdą wizytą leci w dół i będzie już tylko gorzej kazała mi to brać do końca połoguNie jest bardzo źle szczerze to ja się zdziwiłam, że cokolwiek mi przepisał bo tylko lekko poniżej normy [emoji39] i myślałam, że mam dobra morfologię
oooo tam mnie jeszcze nie byłoTiak ; D zaoszczedzilam i że szczęścia złożyłam też w lulalove