reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A...to moze taki zapobiegawczy[emoji6]
Chyba tak :) ale może i lepiej żelazo nie zaszkodzi tym bardziej, że nic innego nie biorę prócz witamin :) aaa no i mówiłam mu, że zdążają mi się już skurcze raz dziennie a dziś trzy i kazał mi kupić nospe i gdyby się pojawił to wsiąść i leżeć dwie godziny :) ale szyjkę mam ok

Mam pytanie związane z praniem ubranek:)
* Bede prala w mleczu Lovela. Czy mimo to mam płukać dwa razy ? Czy wystarczy raz ?
* Mam balkon od strony ulicy, parkingu.
Jakieś 50m przed blokiem. Ale to chyba nie przeszkadza w suszenia ubranek na powietrzu ?
* W ilu stopniach trzeba prac ciuszki ? 60° ?

Ja nigdy wczesniej nie zmniejszalam.....bralam wklej plik i juz a teraz jakies cuda.
Napisałam do aniaslu, może się czegoś dowiem...

Aczkolwiek ja zawsze zmniejszałam, jak próbowałam wrzucić zdjęcia w pełnym rozmiarze, to się często wieszało...
Mam na telefonie PhotoResizer, działa szybko i bardzo dobrze, polecam [emoji6]

Może z obawy, że jeszcze spadnie..? Na samoistny wzrost przed porodem raczej nie mamy co liczyć.. [emoji6]
To prawda [emoji1][emoji1] dzieci rosną i zabierają coraz więcej ... Ja mu mówiłam, że mam zelazo w pragna plus, ale powiedział, że widząc po wynikach o tak za mało :) a fakt, że ja mięso jem raz na miesiąc i nie uzupełniam pietruszka czy czymś

reklama
To prawda [emoji1][emoji1] dzieci rosną i zabierają coraz więcej ... Ja mu mówiłam, że mam zelazo w pragna plus, ale powiedział, że widząc po wynikach o tak za mało :) a fakt, że ja mięso jem raz na miesiąc i nie uzupełniam pietruszka czy czymś
Ciekawe jakie ja teraz będę miała. W przyszłym tygodniu pojde to beda swieze na wizytę

Do góry