reklama
kinga30
Fanka BB :)
Ja zawsze muszę zmniejszać bo inaczej nie wejdzie. Zmniejszam na zmniejszacz.plJa nigdy wczesniej nie zmniejszalam.....bralam wklej plik i juz a teraz jakies cuda.
Mam to samo niestetyDziewczyny co jest ze normalnych zdjec nie mozna wstawic trzeba wycinac kawalki.......
Takie mam obrzeki.......po lekkim nacisnieciu zostaja takie slady palcow.Zobacz załącznik 845541
Trzymam kciuki, żeby to ciśnienie szybko się unormowało, najlepiej bez szpitala (ewentualnie na możliwie krótko...) [emoji106]Kochana napewno od cisnienia...... Mialam w poprzednich tak a nawet bardziej dzis cisnienie caly czas powyzej 140/90 takze dobrze ze jutro wizyta.
SzczęśliwaCiężarna
Chyba tak ale może i lepiej żelazo nie zaszkodzi tym bardziej, że nic innego nie biorę prócz witamin aaa no i mówiłam mu, że zdążają mi się już skurcze raz dziennie a dziś trzy i kazał mi kupić nospe i gdyby się pojawił to wsiąść i leżeć dwie godziny ale szyjkę mam okA...to moze taki zapobiegawczy[emoji6]
kinga30
No bo to naprawdę poważna sprawa jak już Ci się takie robią i cisnienie wysokieIde sie wymoczyc i nadrobie was jak bede na lozeczku juz.
@kinga30 jakbym nie miala jutro wizyty to dzis na ip bym jechala zeby mocz mi zbadali itd czy bialka nie ma
G
gosc12
Gość
Mam pytanie związane z praniem ubranek
* Bede prala w mleczu Lovela. Czy mimo to mam płukać dwa razy ? Czy wystarczy raz ?
* Mam balkon od strony ulicy, parkingu.
Jakieś 50m przed blokiem. Ale to chyba nie przeszkadza w suszenia ubranek na powietrzu ?
* W ilu stopniach trzeba prac ciuszki ? 60° ?
* Bede prala w mleczu Lovela. Czy mimo to mam płukać dwa razy ? Czy wystarczy raz ?
* Mam balkon od strony ulicy, parkingu.
Jakieś 50m przed blokiem. Ale to chyba nie przeszkadza w suszenia ubranek na powietrzu ?
* W ilu stopniach trzeba prac ciuszki ? 60° ?
Napisałam do aniaslu, może się czegoś dowiem...Ja nigdy wczesniej nie zmniejszalam.....bralam wklej plik i juz a teraz jakies cuda.
Aczkolwiek ja zawsze zmniejszałam, jak próbowałam wrzucić zdjęcia w pełnym rozmiarze, to się często wieszało...
Mam na telefonie PhotoResizer, działa szybko i bardzo dobrze, polecam [emoji6]
SzczęśliwaCiężarna
To prawda [emoji1][emoji1] dzieci rosną i zabierają coraz więcej ... Ja mu mówiłam, że mam zelazo w pragna plus, ale powiedział, że widząc po wynikach o tak za mało a fakt, że ja mięso jem raz na miesiąc i nie uzupełniam pietruszka czy czymśMoże z obawy, że jeszcze spadnie..? Na samoistny wzrost przed porodem raczej nie mamy co liczyć.. [emoji6]
reklama
kinga30
Ciekawe jakie ja teraz będę miała. W przyszłym tygodniu pojde to beda swieze na wizytęTo prawda [emoji1][emoji1] dzieci rosną i zabierają coraz więcej ... Ja mu mówiłam, że mam zelazo w pragna plus, ale powiedział, że widząc po wynikach o tak za mało a fakt, że ja mięso jem raz na miesiąc i nie uzupełniam pietruszka czy czymś
Podziel się: