reklama
Jutro mam wizytę a nie chce mi się isc ogarnąc moj busz baaa..nawet kapac mi się nie chce ciekawe co by powiedziel na to mój lekarz
Idź, sprawdź
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Zawsze możesz sprawdzić jego reakcje [emoji23]Jutro mam wizytę a nie chce mi się isc ogarnąc moj busz baaa..nawet kapac mi się nie chce ciekawe co by powiedziel na to mój lekarz
kinga30
Boli w plecach ale to jest taki ból, że nie wiadomo co ze sobą zrobićA jak wyglądają te skurcze krzyżowe i skąd wiadomo że to one?
Jola92
To było tak że leżałam na boku. Stwardniał mi brzuch i po 15s nadszedł skurcz brzuszny ale trwal max 10-15s i tak jakby przewędrował w krzyż. Ale mówie Ci okropne, jakby ktoś Cię tam prądem raziłA brzuch też miałaś przy tym twardy?
Biedna. Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiejA przy porodzie duzo gorszy[emoji53] Ja np te krzyzowe mialam caly czas, bez przerwy, a pomiedzy nimi brzuszne[emoji53]
A jak wyglądają te skurcze krzyżowe i skąd wiadomo że to one?
Czujesz je właśnie bardziej od krzyża niż na brzuchu
Margana
Haha, pewnie niejedno widzial[emoji3]Jutro mam wizytę a nie chce mi się isc ogarnąc moj busz baaa..nawet kapac mi się nie chce ciekawe co by powiedziel na to mój lekarz
G
gosc12
Gość
Wiem, a tez lepiej żeby schły na powietrzu a nie kisily się w domu w czterech ścianachPlukanie podwojne mimo wszystko. I zadnych plynow do plukania.
Balkony sa na rozne strony, trudno na to patrzec. Na spacer tez nie zawsze sie da isc nie przy ulicy[emoji6]
Ja pralam w 60st.
reklama
Margana
Ja tez[emoji6]To było tak że leżałam na boku. Stwardniał mi brzuch i po 15s nadszedł skurcz brzuszny ale trwal max 10-15s i tak jakby przewędrował w krzyż. Ale mówie Ci okropne, jakby ktoś Cię tam prądem raził
Biedna. Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej
Podziel się: