reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam nadzieję, że to tylko to ale i tak się denerwuję. No niestety dużo rodzicow ma takie podejście:(

Grrrrrr zawsze mnie to w kurza, bo wiadomo że każdy ma problem z zostaniem z dzieckiem, praca itp i nikt nie che brać zwolnienia, ale jakby wszyscy rodzice brali L4 żeby wykurować swoje dziecko przez 2 dni, to potem może nie musieliby siedzieć tydzień bo się od kogoś zaraziło jakimś turbo wirusem. Już nie wspomnę o tym jakie trzeba mieć podejście żeby wysyłać na lekcje małego człowieka, który może też chciałby się położyć, najzwyczajniej źle się czuje...a mamusia zrywa rano i wypycha do szkoły. Niech jeszcze poćwiczy na WF najlepiej...

reklama
Coraz silniejsze te nasze maleństwa [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Noo... Nasze małe cudziki [emoji1] ale to śmieszne, że kopie w dwa boki... Wyobraziłam sobie, że leży głowa w dół a nogi w szpagacie [emoji23][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja juz wyszlam z rosmana.....kupilam cos do smarowania w promocji dla kobiet w ciazy,krem jonsona dla malego ,pieluchy wkladki laktacyjne ,mokre chusteczki. [emoji12]

Czyli są promocje na pielęgnację też?

Dziewczyny wlasnie jestem w media expercie i patrze zelazka. Tesciowa ma rocznice 45 slubu i myslicoe ze to.dobry pomysl....?ma takie zwykle za 40zl co coagle przypala a ja tefala wlasnie lookam

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie, myślę że bardzo dobry!

Mnie nie urazilas bo ja też jestem cała w nerwach. I mnie też to strasznie wkurza

No właśnie i jeszcze Ciebie narażają....

Noo... Nasze małe cudziki [emoji1] ale to śmieszne, że kopie w dwa boki... Wyobraziłam sobie, że leży głowa w dół a nogi w szpagacie [emoji23][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Hahahahah moja to samo robi albo czuje ja pod żebrem i w samym dole brzucha [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

f2w39n7303c24ozn.png
Teraz maluchy maja jeszcze duzo miejsca. Jeszcze z mc i te ich kopniaki beda bardziej bolesne. A co do pozycji to maja najrozniejsze ! Sa jak z plasteliny lobuzy nasze male.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry