reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Heja!
Kciuki za wizyty i glukozy :)
Czekam na przesyłkę z gemini i już się nie mogę doczekac bo są tam papierki lakmusowe. I dobrze, bo wąchanie majtek przestaje byc śmieszne :D
Wrzuciłam do pralki pierwszą turę ubranek dla młodego :)
Wgl to jestem zła. Coś mają robić z siecią wodociągową i od 11.04 na 48h mam nie byc wody. ZNOWU! @JustMe55 szykuj swój kibelek dla mnie :D
Miłego dnia :)
Kurde Ty to masz przeboje:/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może to śmieszne, ale już nie mogę się doczekać

f2w39n7303c24ozn.png
Teraz tak mowisz a pozniej bedzie placz....nie to tak nawalali po zebrach ze ja dziekuje usiasc nie moglam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem dziś w szoku [emoji2][emoji2] leżę na boku i jednocześnie obrywam w ten bok na który leżę i w ten drugi [emoji39][emoji4][emoji16][emoji16] i to tak mocno, że aż dwa razy się wystraszyłam bo mi łokieć podskoczyl aż [emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Też tak często mam jak leżę na boku, jednak nasze dzieci już są duże :)

p19u3e3k6yum3jsw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mąż mnie zabije[emoji16][emoji16][emoji16]wydałam mimo rabatu 55% prawie 300 zł. Dobra jestem[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]ale zapasów mam na rok

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiesz mu ze to jak za darmo bo na rabacie i taka chwilowa zachcianka ciezarnej.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Heja!
Kciuki za wizyty i glukozy :)
Czekam na przesyłkę z gemini i już się nie mogę doczekac bo są tam papierki lakmusowe. I dobrze, bo wąchanie majtek przestaje byc śmieszne :D
Wrzuciłam do pralki pierwszą turę ubranek dla młodego :)
Wgl to jestem zła. Coś mają robić z siecią wodociągową i od 11.04 na 48h mam nie byc wody. ZNOWU! @JustMe55 szykuj swój kibelek dla mnie :D
Miłego dnia :)

Kochana, wpadaj, są 2 jakbyśmy miały zamiar sikać w trybie synchro :D :D

Mąż mnie zabije[emoji16][emoji16][emoji16]wydałam mimo rabatu 55% prawie 300 zł. Dobra jestem[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]ale zapasów mam na rok

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To chwal się co kupiłaś, wrzuć jakieś zdjęcie! :tak:

reklama
Grrrrrr zawsze mnie to w kurza, bo wiadomo że każdy ma problem z zostaniem z dzieckiem, praca itp i nikt nie che brać zwolnienia, ale jakby wszyscy rodzice brali L4 żeby wykurować swoje dziecko przez 2 dni, to potem może nie musieliby siedzieć tydzień bo się od kogoś zaraziło jakimś turbo wirusem. Już nie wspomnę o tym jakie trzeba mieć podejście żeby wysyłać na lekcje małego człowieka, który może też chciałby się położyć, najzwyczajniej źle się czuje...a mamusia zrywa rano i wypycha do szkoły. Niech jeszcze poćwiczy na WF najlepiej...
I ma basen pojedzie ... Kurde współczuję Kindze na prawdę bo z tego co opowiada to Ci ludzie tacy poprostu są:(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry