reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeszcze 30 minut i też chyba polecę do Rossmana [emoji16] głodna się robię. Dobrze ze zaszłam do Tesco i kupiłam sobie dwa paszteciki [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz wyszlam z rosmana.....kupilam cos do smarowania w promocji dla kobiet w ciazy,krem jonsona dla malego ,pieluchy wkladki laktacyjne ,mokre chusteczki. [emoji12]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gardlo go boli i to porządnie od rana dostał ibufen i poszedł do szkoły. Niby mówi, że przez noc ta wysypka mu trochę z dłoni zeszła i już prawie nie mial ale zobaczymy jak bedzie do wieczora
Oby to tylko takie alergiczne teraz jednak zaczyna wszystko mocno pylic więc kto wie [emoji4] [emoji110] ale ze puściła go do szkoły? Widzę inne dzieci też ma w nosie ta kobieta :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Gardlo go boli i to porządnie od rana dostał ibufen i poszedł do szkoły. Niby mówi, że przez noc ta wysypka mu trochę z dłoni zeszła i już prawie nie mial ale zobaczymy jak bedzie do wieczora

Z góry przepraszam, że tak skomentuję, bo nie chcę Ciebie osobiście jakoś urazić, ale to na maxa niepoważni ludzie..! Dziecko boli mega gardło, ma jakąś wysypkę a oni puszczają też do szkoły... serio, wkurzają mnie tacy rodzice, potem pół klasy chore...:growl::growl::growl:

Oby to tylko takie alergiczne teraz jednak zaczyna wszystko mocno pylic więc kto wie [emoji4] [emoji110] ale ze puściła go do szkoły? Widzę inne dzieci też ma w nosie ta kobieta :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że to tylko to ale i tak się denerwuję. No niestety dużo rodzicow ma takie podejście:(

Dziewczyny wlasnie jestem w media expercie i patrze zelazka. Tesciowa ma rocznice 45 slubu i myslicoe ze to.dobry pomysl....?ma takie zwykle za 40zl co coagle przypala a ja tefala wlasnie lookam

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z góry przepraszam, że tak skomentuję, bo nie chcę Ciebie osobiście jakoś urazić, ale to na maxa niepoważni ludzie..! Dziecko boli mega gardło, ma jakąś wysypkę a oni puszczają też do szkoły... serio, wkurzają mnie tacy rodzice, potem pół klasy chore...:growl::growl::growl:
Mnie nie urazilas bo ja też jestem cała w nerwach. I mnie też to strasznie wkurza

Do góry