reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja juz wyszlam z rosmana.....kupilam cos do smarowania w promocji dla kobiet w ciazy,krem jonsona dla malego ,pieluchy wkladki laktacyjne ,mokre chusteczki. [emoji12]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahahah kusicie!! Jeju myślałam że będę się gorzej czuć po tej glukozie dziewczyny które też tu były to usypiały na siedząc i wychodziły na dwór, a mnie jedyne co dolega to plastikowe siedzenia [emoji23][emoji23] jeszcze Pani pielęgniarka mi poprawiła humor bo była zdziwiona że będę miała dziewczynkę, mówi że ładnie wyglądam jak na chłopaka [emoji1] głupie zaboboby a dzień staje się lepszy [emoji39][emoji41] jeszcze 20 minut i znikam stąd. Mam nadzieję że wyniki będą okej [emoji869]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie ja też nie chciałabym żeby mały taki pozginany musiał jeździć jednak to wiele godzin , ile dałaś za niego? Jeśli mogę zapytac[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz, w aucie nie może być jednak rozłożony. Ciekawe czy jest w ogóle taki co podczas jazdy może leżeć czy ta pozycja już nie jest bezpieczna w podróży. Ja kupowałam w zestawie z wózkiem, używany tylko przez koleżankę pół roku więc miałam pewność że jest z nim wszystko ok [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Mam nadzieję, że to tylko to ale i tak się denerwuję. No niestety dużo rodzicow ma takie podejście:(
No wierze Ci też bym się stresowala [emoji20] weź może jakoś jej delikatnie tak napisz że jak katary wysypki czy jeszcze coś innego to żeby nieprzyjezdzala bo się potem martwisz a dobrze wie że niemozesz żeby się niepogniewala ale tak będzie lepiej ?

Dziewczyny wlasnie jestem w media expercie i patrze zelazka. Tesciowa ma rocznice 45 slubu i myslicoe ze to.dobry pomysl....?ma takie zwykle za 40zl co coagle przypala a ja tefala wlasnie lookam

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne ja myślę że super pomysł

Widzisz, w aucie nie może być jednak rozłożony. Ciekawe czy jest w ogóle taki co podczas jazdy może leżeć czy ta pozycja już nie jest bezpieczna w podróży. Ja kupowałam w zestawie z wózkiem, używany tylko przez koleżankę pół roku więc miałam pewność że jest z nim wszystko ok [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Aaaa no Zagłębie się w temacie bo byłaby to super opcja

Aż mi torebka od brzucha odskakuje [emoji23][emoji23][emoji23] może potrzebował się wyspać porządnie [emoji1][emoji1][emoji1]

Ja jestem dziś w szoku [emoji2][emoji2] leżę na boku i jednocześnie obrywam w ten bok na który leżę i w ten drugi [emoji39][emoji4][emoji16][emoji16] i to tak mocno, że aż dwa razy się wystraszyłam bo mi łokieć podskoczyl aż [emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja jestem dziś w szoku [emoji2][emoji2] leżę na boku i jednocześnie obrywam w ten bok na który leżę i w ten drugi [emoji39][emoji4][emoji16][emoji16] i to tak mocno, że aż dwa razy się wystraszyłam bo mi łokieć podskoczyl aż [emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Coraz silniejsze te nasze maleństwa [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry