reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja juz wyszlam z rosmana.....kupilam cos do smarowania w promocji dla kobiet w ciazy,krem jonsona dla malego ,pieluchy wkladki laktacyjne ,mokre chusteczki. [emoji12]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahahah kusicie!! Jeju myślałam że będę się gorzej czuć po tej glukozie dziewczyny które też tu były to usypiały na siedząc i wychodziły na dwór, a mnie jedyne co dolega to plastikowe siedzenia [emoji23][emoji23] jeszcze Pani pielęgniarka mi poprawiła humor bo była zdziwiona że będę miała dziewczynkę, mówi że ładnie wyglądam jak na chłopaka [emoji1] głupie zaboboby a dzień staje się lepszy [emoji39][emoji41] jeszcze 20 minut i znikam stąd. Mam nadzieję że wyniki będą okej [emoji869]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie ja też nie chciałabym żeby mały taki pozginany musiał jeździć jednak to wiele godzin , ile dałaś za niego? Jeśli mogę zapytac[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz, w aucie nie może być jednak rozłożony. Ciekawe czy jest w ogóle taki co podczas jazdy może leżeć czy ta pozycja już nie jest bezpieczna w podróży. Ja kupowałam w zestawie z wózkiem, używany tylko przez koleżankę pół roku więc miałam pewność że jest z nim wszystko ok [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Mam nadzieję, że to tylko to ale i tak się denerwuję. No niestety dużo rodzicow ma takie podejście:(
No wierze Ci też bym się stresowala [emoji20] weź może jakoś jej delikatnie tak napisz że jak katary wysypki czy jeszcze coś innego to żeby nieprzyjezdzala bo się potem martwisz a dobrze wie że niemozesz żeby się niepogniewala ale tak będzie lepiej ?

Dziewczyny wlasnie jestem w media expercie i patrze zelazka. Tesciowa ma rocznice 45 slubu i myslicoe ze to.dobry pomysl....?ma takie zwykle za 40zl co coagle przypala a ja tefala wlasnie lookam

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne ja myślę że super pomysł

Widzisz, w aucie nie może być jednak rozłożony. Ciekawe czy jest w ogóle taki co podczas jazdy może leżeć czy ta pozycja już nie jest bezpieczna w podróży. Ja kupowałam w zestawie z wózkiem, używany tylko przez koleżankę pół roku więc miałam pewność że jest z nim wszystko ok [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Aaaa no Zagłębie się w temacie bo byłaby to super opcja

Aż mi torebka od brzucha odskakuje [emoji23][emoji23][emoji23] może potrzebował się wyspać porządnie [emoji1][emoji1][emoji1]

Ja jestem dziś w szoku [emoji2][emoji2] leżę na boku i jednocześnie obrywam w ten bok na który leżę i w ten drugi [emoji39][emoji4][emoji16][emoji16] i to tak mocno, że aż dwa razy się wystraszyłam bo mi łokieć podskoczyl aż [emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja jestem dziś w szoku [emoji2][emoji2] leżę na boku i jednocześnie obrywam w ten bok na który leżę i w ten drugi [emoji39][emoji4][emoji16][emoji16] i to tak mocno, że aż dwa razy się wystraszyłam bo mi łokieć podskoczyl aż [emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Coraz silniejsze te nasze maleństwa [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry