reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Teraz maluchy maja jeszcze duzo miejsca. Jeszcze z mc i te ich kopniaki beda bardziej bolesne. A co do pozycji to maja najrozniejsze ! Sa jak z plasteliny lobuzy nasze male.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Może to śmieszne, ale już nie mogę się doczekać

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Gardlo go boli i to porządnie od rana dostał ibufen i poszedł do szkoły. Niby mówi, że przez noc ta wysypka mu trochę z dłoni zeszła i już prawie nie mial ale zobaczymy jak bedzie do wieczora
Sorry kinia...ale nie powazna jest. Rozumiem lekki katar. Ale tu takie objawy. Dla mnie to zwykle wypychanie do szkoly. W mojej szkole juz by dzwonili zeby przyjechac po dziecko.

Heja!
Kciuki za wizyty i glukozy :)
Czekam na przesyłkę z gemini i już się nie mogę doczekac bo są tam papierki lakmusowe. I dobrze, bo wąchanie majtek przestaje byc śmieszne :D
Wrzuciłam do pralki pierwszą turę ubranek dla młodego :)
Wgl to jestem zła. Coś mają robić z siecią wodociągową i od 11.04 na 48h mam nie byc wody. ZNOWU! @JustMe55 szykuj swój kibelek dla mnie :D
Miłego dnia :)

Cześć kobitki [emoji2] wczoraj miałam super dzień [emoji2][emoji2] byłam z moim u jego rodziców, siedzieliśmy w ogrodzie i jedliśmy karkoweczke z grilla, dowiedzieliśmy się, że Kuby siostra jest w ciąży [emoji2][emoji2] więc nasza córcia będzie miała towarzystwo w tym samym wieku [emoji16] trzymam kciuki za wszystkie wizytujace [emoji2] ja wizytuje jutro a w środę zaczynam szkole rodzenia u takiej położonej, która później przychodzi na wizyty patronazowe [emoji16][emoji16] a kobieta podobno z wielką pasja i zaangazowaniem

f2w39n7303c24ozn.png
Super ze szykuje sie kolejny maluszek w rodzinie. I jic nie pisz o grillu bo slinotoku dostane

Heja!
Kciuki za wizyty i glukozy :)
Czekam na przesyłkę z gemini i już się nie mogę doczekac bo są tam papierki lakmusowe. I dobrze, bo wąchanie majtek przestaje byc śmieszne :D
Wrzuciłam do pralki pierwszą turę ubranek dla młodego :)
Wgl to jestem zła. Coś mają robić z siecią wodociągową i od 11.04 na 48h mam nie byc wody. ZNOWU! @JustMe55 szykuj swój kibelek dla mnie :D
Miłego dnia :)
Oooo..zaczynasz pranie w takim razie ja też się już muszę wziasc za to bo później bedzib ciężko ;)

ja lubie matowe długo trzymają w odcienich różu kupiłam z eveline i w zestawie jest tez kredka ale ja nie uzywam wyszła pare groszy ale sa tez jasniejsze odcienie jak na slub to polecam jak nie podkreslisz mocno oka to usta mozesz
1523258942-3c1f8f1750af543e-aaaaaa.jpeg
Piekny kolor-tez lubie matowe. I wlasnie takie odcienie ala naturalny odcien ust

reklama
Do góry