reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

ale zajebista :D i ta cena a tez ide na komunie i nic nie mam kupione bo nie wiem w czym isc ale taaaaa piekna
Tylko ciekawe jak na żywo wygląda, no i ja o niej myślę, bardziej po ciąży bo nie wiem czy w takim kroju da się jakoś brzuszek wcisnąć. Chociaż w sumie jak teraz się jej przyglądam... może i się da :D tylko nie wiem jaki kolor wybrać :p No i wysyłka jest chyba z Chin więc trzeba by się spieszyć z zakupem :p

reklama
Hellooooo witamy sie w zaczetym 29 tyg juuuupi.
e49b6e3871bf07497fab1088986ce9c6.jpg
2a4a3b4f9309f3e5b39a863ba0b6aa88.jpg
66c6acdd100c599d0a5fc1bb785c6c05.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oliwkaaaaa Ty chudzino gdzie ten Twój syn się chowa?[emoji33]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Siema, siema...! :)

Nigdy się nie mogę napatrzeć na Twoją figurę. I to w 4 ciąży! Normalnie szacun. Dzieci to nie jest żadna wymówka, dzieki Tobie zaczynam wierzyć, że kiedyś wrócę do figury sprzed 1 ciąży :)

Dokładnie, popieram @oliwka_11 super wygladasz jak zawsze :) Ale komplementów nigdy za wiele, więc będę Ci pisać :D

@Karla88, kciuki za wizytę, oby to było przejściowe.

@Marika92, ja Ci życzę powodzenia i sił...!

Lece do Rossmanna na promocję kosmetyków. Plus bycia dużą w ciazy:pójdę jak taran i zmiote wszystko po drodze [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Hahahahah daj znać czy Ci się udało i co kupiłaś :D

Dziewczyny ja przez tą nieprzespana noc mam dosc. Bede dzis złą matką, synowi wlaczylam na laptopie youtuba, a ja padlam na łóżko i szukam co na netflixie. Pewnie dzis pizze zamowimy na obiad jak pojedziemy po Młoda do szkoły.

No i dobrze, każdemu należy się dzień dziecka :)

Śliczna, tylko dziewczyny, tam napisane jest że poliester, czy w lecie i przy aktualnych figurach nie będzie mega gorąco?

Jeszcze 30 minut i też chyba polecę do Rossmana [emoji16] głodna się robię. Dobrze ze zaszłam do Tesco i kupiłam sobie dwa paszteciki [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Siema, siema...! :)

Dokładnie, popieram @oliwka_11 super wygladasz jak zawsze :) Ale komplementów nigdy za wiele, więc będę Ci pisać :D

@Karla88, kciuki za wizytę, oby to było przejściowe.

@Marika92, ja Ci życzę powodzenia i sił...!

Hahahahah daj znać czy Ci się udało i co kupiłaś :D

No i dobrze, każdemu należy się dzień dziecka :)

Śliczna, tylko dziewczyny, tam napisane jest że poliester, czy w lecie i przy aktualnych figurach nie będzie mega gorąco?
No właśnie ja o niej myślałam ale już żeby nosić po ciąży chociaż ten poliester mnie trochę i tak zniechęca.
@Karla88 znalazłam ją na ali jakbyś chciała
Link do: ZHIHONG damska Wiosna Moda Wydrukowano Długa Sukienka Trzy Czwarte Rękaw Imperium Kwiat długość Podłogi Sukienka w ZHIHONG damska Wiosna Moda Wydrukowano Długa Sukienka Trzy Czwarte Rękaw Imperium Kwiat długość Podłogi Sukienka od Dresses na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Tu są też inne kolory i wersja z krótkim rękawem :)

Do góry