reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Aaaa bo właśnie nie zrozumiałam. A ten sklep to chyba „wózki-foteliki”, tez będę tam jechała po wózek i dobrać fotelik :tak:

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I my się tam wybierzemy chyba po fotelik. Jeszcze są w "dziudziusiowej krainie" na Świerszcza. Tylko to jest stosunkowo niewielki sklep, ale wybór całkiem duży

reklama
Ja już po nocce ...
po3 godz spania obudziłam się wzięłam znów syrop gardło boli na maxa
Pluje glutami .. pojadę z rana do pracy tylko na chwile zabiorę swoje rzeczy i jadę do lekarza biorę l4 bo nie doprowadzę się tak jak ost wole to wyleżeć
Jestem załamana normalnie znów chora w takie pogody w remoncie masakra ...

Ja już po nocce ...
Pluje glutami .. pojadę z rana do pracy tylko na chwile zabiorę swoje rzeczy i jadę do lekarza biorę l4 bo nie doprowadzę się tak jak ost wole to wyleżeć

Ojej, wspolczuje [emoji20] Ale w koncu dobra decyzja. Posuedzisz w domu to na pewbo szybko przejdzie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ojej, wspolczuje [emoji20] Ale w koncu dobra decyzja. Posuedzisz w domu to na pewbo szybko przejdzie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Tez nie możesz spac???
Kurde rano nic mi nie było kawa na tarsie śniadanie potem kino i od 14 już czułam ze jest coś nie tak do wieczora zrobiła się mega infekcja [emoji20]

Tez nie możesz spac???
Kurde rano nic mi nie było kawa na tarsie śniadanie potem kino i od 14 już czułam ze jest coś nie tak do wieczora zrobiła się mega infekcja [emoji20]

Ja sie wlasnie polozylam[emoji6]
No czesto tak bywa, ze nagle lapie. Oby szybko przeszlo! Sprobuj sie jeszcze przespac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja już po nocce ...

Kurczę współczuję :(( hm takie gluty to przy anginie są co? Współczuję [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę współczuję :(( hm takie gluty to przy anginie są co? Współczuję [emoji20]

Też masz dziś bezsenność??? Kurcze obudziłam się na siku i chyba koniec spania. Na dodatek głód mnie łapie. Idę zrobić nocne buszowanie w lodówce.

@Karla88 kiepsko z tą infekcją ale dobrze ze chcesz iść na zwolnienie. Może organizm pokazuje że czas zwolnić i to nie będzie nic poważnego typu angina.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marta a Ty pisałaś że masz fotelik który można na płasko kłaść tak? Czy coś pomieszalam?

Tak, Kiddy Pro Evolution 2 + baza. Głównie o taki mi chodziło jakbyśmy planowali jechać z małym do Serbii. Żeby nie siedział taki wygięty całą drogę. Zawsze to oprócz przerw jakaś zmiana pozycji.

Tu masz opis:
Link do: Nosidełko kiddy Evolution Pro 2:  Kiddy

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Do góry