Margana
Fanka BB :)
O...tak jakos znajomo wygladal[emoji3] Mieszkasz na popowicach?
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O...tak jakos znajomo wygladal[emoji3] Mieszkasz na popowicach?
Pessar zakladany w 18tc na szyjke 2cm. Poki co trzyma i dalej sie nie skraca.
W pietwszej ciazy tez mialam pessar, ale wiecej przebojow. Teraz poki co jest lepiej.
A u Ciebie jaka szyjka?
Aniołek[*] 8.08.2017
[emoji23][emoji23][emoji23]oj tam, udawaj, że Ty to nie Ty i Cie z kimś musieli pomylić. Będą tak zmieszani że sobie pójdą
No mnie tez od kilku dni wlasnie coraz czesciej boli brzuszek. Ale tak mysle wlasnie, ze teraz dzidzie vardzo szybko rosna, macica tez, wiec to na pewno od tego. Tym bardziej, ze na wizycie bylo ok. U Ciebie pewnie tak samo.A ja leżę coś mnie podbrzusze pobolewa ale to chyba od rosniecia jednak dzidzie też sporo rosną i mam jakoś znów tak więcej oplawow i takich wodnistych ale staram się być spokojna przy globulkach na pewno to normalne z tymi opławami, muszę powiedzieć mamie żeby kupiła mi nospe i poslala bo oni tutaj nic takiego nieprzepisuja i się ratować jak brzuch boli :/
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja sie jakos mniej stresuje. Moze dlatego, ze poprzednip bylo duzo gorzej, bo i pessar i skurcze, fenoterol i lezenie, a urodzilam w terminie. A teraz jest lepiej, wiec licze na to, ze i tym razem dobrze sie skonczy. Batdziej sie martwie zeby corcia nie byla wieksza od siostry[emoji6]U mnie na szyję 23mm. Ostatnio jak byłam na wizycie to ok. 2,5cm szyjki wystawało z pessarach.
Stres mnie zjada w tej ciąży
I relanium najlepiek bo znów jakiś niepokój mnie dziś dopada:/ ale to chyba mi już tak co najmniej do czerwca zostanie. W czwartek wizyta mam nadzieję że nic się tam niedzieje będę cisnąć moja lekarke żeby coś zrobiła żebym czuła się bezpieczniej :/No mnie tez od kilku dni wlasnie coraz czesciej boli brzuszek. Ale tak mysle wlasnie, ze teraz dzidzie vardzo szybko rosna, macica tez, wiec to na pewno od tego. Tym bardziej, ze na wizycie bylo ok. U Ciebie pewnie tak samo.
Dobry pomysl z ta no-spa. Niech Ci tez przesle melise[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017
Chyba wszystkie po porodach pojedziemy do jakiegoś spa na jakąś renegeracje [emoji2]gardło zaczęło mnie bolec syrop z cebuli już wypiłam ciepła herbatę a wieczorem mleko z miodem czosnkiem wypije
Łukasz wyciągnął grila i się relaksuje w słoneczku [emoji4] tez zaraz idę na taras
Moj antek to wogole mi robi niespodzianki dziś znów kilka ruchów i koniec wzięłam ten detektor i nie mogłam znaleźć tętna bo tam gdzie zawsze było teraz nie było nic woec ewidentnie pozycja zmieniona i musiałam szukać na nowo po 10 min już byłam spocona odwróciłam się na lewy bok i jeszcze raz zaczęłam szukać i znalazłam nie wiem jaka on ma teraz pozycje ale doprowadzi mnie do zawału jak tak słabo będę go czuć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja sie jakos mniej stresuje. Moze dlatego, ze poprzednip bylo duzo gorzej, bo i pessar i skurcze, fenoterol i lezenie, a urodzilam w terminie. A teraz jest lepiej, wiec licze na to, ze i tym razem dobrze sie skonczy. Batdziej sie martwie zeby corcia nie byla wieksza od siostry[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017