Margana a Ty na jaką długość szyjki masz założony pessar? Jeśli mogę zapytaćOj to bedziesz miala fajna gromadke i mnustwo roboty z takimi maluchami[emoji6]
Wspolczuje lezenia. Ja mam pessar, ale lezec nie musze, na razie dobrze trzyma.
Aniołek[*] 8.08.2017
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Masakra tzn?Wspolczuje szpitalu spędziłyśmy 9 dni. Myślę że wszystko zależy od stanu szyjki na jaką jest zakładany pessar. Wtedy miałam masakrę. To cud że moja córeczka jest na świecie cała i zdrowa.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
O kurde to niedobrze albo udawaj że śpisz to może sobie pójdą [emoji23]A my jesteśmy w domu ale goraco. A za nami już goscie. Jestem wykończona juz
kinga30
Równo wysiadaliśmy z samochodu to juz sie nie da hahahaO kurde to niedobrze albo udawaj że śpisz to może sobie pójdą [emoji23]
Wtedy nie miałam szyjki i pęcherz wpuklał się do pochwy. Wszyscy zakładali że zaraz urodze. Przyszedł młody lekarz i podjął decyzję o próbie założenia szwu. Miałam jednak nastawić się na najgorsze. Zabieg jednak się jakimś cudem udało i wylezalam płaciłem do 34 tc.Masakra tzn?
Onaszczesliwa2018
Ahhhh no to faktycznie trochę kiepsko [emoji23]Równo wysiadaliśmy z samochodu to juz sie nie da hahaha
Onaszczesliwa2018
I ile tygodni tak przelezalas bez szyjki? Ja też mam z moja problemy jestem na lekach , już byłam dwa razy w szpitalu bo Ona się wydłuża i skraca ale nie ma ponizej 2 cm i tutaj dopóki nieskroci sie bardziej jak 2 cm to oprócz lekarstw i nakazu leżenia nierobia nic więcej:/Wtedy nie miałam szyjki i pęcherz wpuklał się do pochwalić. Wszyscy zakładali że zaraz urodze. Przyszedł młody lekarz i podjął decyzję o próbie założenia szwu. Miałam jednak nastawić się na najgorsze. Zabieg jednak się jakimś cudem udało i wylezalam płaciłem do 34 tc.
Onaszczesliwa2018
Na pewno się inaczej obrócił, mój i Karli też jacyś tacy mniej aktywni spioszki male [emoji2]Żyję Kinia [emoji2] męża mam weekend w domu i super pogodę więc korzystamy [emoji4] dziś działka i grill [emoji4] jutro wizyta na 13:30 a mały od wczoraj mniej ruchliwy, pewnie znowu się przekręcił a ja już milion myśli...
Aniołek 31.07.2017 (*)
reklama
I ile tygodni tak przelezalas bez szyjki? Ja też mam z moja problemy jestem na lekach , już byłam dwa razy w szpitalu bo Ona się wydłuża i skraca ale nie ma ponizej 2 cm i tutaj dopóki nieskroci sie bardziej jak 2 cm to oprócz lekarstw i nakazu leżenia nierobia nic więcej:/
Wtedy wyleżałam 15tygodni. Teraz od 16 tc mam założony szew plus dodatkowo pessar na szyję 23mm
Podziel się: