reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj to bedziesz miala fajna gromadke i mnustwo roboty z takimi maluchami[emoji6]
Wspolczuje lezenia. Ja mam pessar, ale lezec nie musze, na razie dobrze trzyma.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Margana a Ty na jaką długość szyjki masz założony pessar? Jeśli mogę zapytać

reklama
Masakra tzn?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wtedy nie miałam szyjki i pęcherz wpuklał się do pochwy. Wszyscy zakładali że zaraz urodze. Przyszedł młody lekarz i podjął decyzję o próbie założenia szwu. Miałam jednak nastawić się na najgorsze. Zabieg jednak się jakimś cudem udało i wylezalam płaciłem do 34 tc.

Wtedy nie miałam szyjki i pęcherz wpuklał się do pochwalić. Wszyscy zakładali że zaraz urodze. Przyszedł młody lekarz i podjął decyzję o próbie założenia szwu. Miałam jednak nastawić się na najgorsze. Zabieg jednak się jakimś cudem udało i wylezalam płaciłem do 34 tc.
I ile tygodni tak przelezalas bez szyjki? Ja też mam z moja problemy jestem na lekach , już byłam dwa razy w szpitalu bo Ona się wydłuża i skraca ale nie ma ponizej 2 cm i tutaj dopóki nieskroci sie bardziej jak 2 cm to oprócz lekarstw i nakazu leżenia nierobia nic więcej:/

Żyję Kinia [emoji2] męża mam weekend w domu i super pogodę więc korzystamy [emoji4] dziś działka i grill [emoji4] jutro wizyta na 13:30 a mały od wczoraj mniej ruchliwy, pewnie znowu się przekręcił a ja już milion myśli...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Na pewno się inaczej obrócił, mój i Karli też jacyś tacy mniej aktywni spioszki male [emoji2]

reklama
I ile tygodni tak przelezalas bez szyjki? Ja też mam z moja problemy jestem na lekach , już byłam dwa razy w szpitalu bo Ona się wydłuża i skraca ale nie ma ponizej 2 cm i tutaj dopóki nieskroci sie bardziej jak 2 cm to oprócz lekarstw i nakazu leżenia nierobia nic więcej:/

Wtedy wyleżałam 15tygodni. Teraz od 16 tc mam założony szew plus dodatkowo pessar na szyję 23mm

Do góry