reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Co do pogody u nas pięknie;) jemy zaraz obiad i na drugi spacer ruszamy
e68c35931feab683b44a4b2e5ed9266f.jpg

Ale sliczna mamusia[emoji3] Co to za parczek?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
A u nas wlasnie zaczela sie burza[emoji6]

Ja popakowalam zimowe ciuch i buty. Popralam szaliki i czapki. Chwile odpoczne i biore sie za prasowanie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Żyję Kinia [emoji2] męża mam weekend w domu i super pogodę więc korzystamy [emoji4] dziś działka i grill [emoji4] jutro wizyta na 13:30 a mały od wczoraj mniej ruchliwy, pewnie znowu się przekręcił a ja już milion myśli...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Na pewno inaczej lezy[emoji6] Piwodzenia na wizycie!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Margana a Ty na jaką długość szyjki masz założony pessar? Jeśli mogę zapytać
Pessar zakladany w 18tc na szyjke 2cm. Poki co trzyma i dalej sie nie skraca.
W pietwszej ciazy tez mialam pessar, ale wiecej przebojow. Teraz poki co jest lepiej.
A u Ciebie jaka szyjka?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A nawet nie najgorzej, dzieki[emoji5] Brzuszek sie napina, czasem pobolewa, ale jak widac nic to zlego nie oznacza. A u Ciebie jak?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A ja leżę coś mnie podbrzusze pobolewa ale to chyba od rosniecia jednak dzidzie też sporo rosną i mam jakoś znów tak więcej oplawow i takich wodnistych ale staram się być spokojna przy globulkach na pewno to normalne z tymi opławami, muszę powiedzieć mamie żeby kupiła mi nospe i poslala bo oni tutaj nic takiego nieprzepisuja i się ratować jak brzuch boli :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wtedy nie miałam szyjki i pęcherz wpuklał się do pochwy. Wszyscy zakładali że zaraz urodze. Przyszedł młody lekarz i podjął decyzję o próbie założenia szwu. Miałam jednak nastawić się na najgorsze. Zabieg jednak się jakimś cudem udało i wylezalam płaciłem do 34 tc.
To i tak super, ze tak dlugo sie udalo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Mam nadzieję , że wiedza co tutaj robią w pl pewnie już dawno miałabym passar albo szew ;/ bo spędza mi to sen z powiek...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry