Mam nadzieję rodzić kolejny raz na Żelaznej. Nie wyobrażam sobie gdzieś indziejO z Wwy jestes a w jakim szpitalu bedziesz rodzic. ?ja Karowa lub Starynkiewicza. Chcialam bardziej w Starynkiewicza ale teraz jak bede w poradni to moga tam mi wyznaczyc termin cc.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Margana
Fanka BB :)
U nas tez mialo byc ladniej niz wczoraj, a cos pochmurno i strasznie wieje.A u nas miało być dziś pięknie jak wczoraj liczyłam na taras ale chyba nic z tego bo słoneczko coś zza chmur próbuje się przebić ale mu to nie wychodzi mi chyba ze jeszcze się wypogodzi [emoji16]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*] 8.08.2017
Onaszczesliwa2018
A jak ogólnie się czujesz?U nas tez mialo byc ladniej niz wczoraj, a cos pochmurno i strasznie wieje.
Aniołek[*] 8.08.2017
Margana
[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
Onaszczesliwa2018
Udanego spacerku [emoji4]
martaaa515
Żyję Kinia [emoji2] męża mam weekend w domu i super pogodę więc korzystamy [emoji4] dziś działka i grill [emoji4] jutro wizyta na 13:30 a mały od wczoraj mniej ruchliwy, pewnie znowu się przekręcił a ja już milion myśli...A co z naszą @martaaa515 coś jej dawno nie widziałam, czy mi gdzieś umknelo?
Aniołek 31.07.2017 (*)
martaaa515
Ja mam Kiddy Pro Evolution 2, dla mnie rewelacja bo rozkłada się do pozycji leżącej [emoji4]Hej[emoji4]
Co do obracania to mi lekarz mówił, że spokojnie ma czas do 32-34 tygodnia. Później też jest szansa, ale już dziecko ma wtedy ciasno. Gdzieś czytałam, że w pierwszej ciąży szybciej się dziecko obraca w kolejnych może szybciej. Choć nie wiem ile w tym prawdy.
@malina_11 moje dziecko jest zdecydowanie bardziej delikatne niż pierworodny, więc koniaki są delikatne. Kciuki za prawko[emoji110][emoji110][emoji110]
@Marika92 cudne masz wlosy[emoji7]
@Lipcowa mamusia bardzo mi przykro.
@klaudiaa975 fajna ta komoda. Ja nie wiem jak się pomieszcze ciuchami, jak przy jednym dziecku ledwo się mieszcze w komode. A jeszcze matka wariatka ciągle coś mu dokupuje. Ale co poradzę, że lubię to stroic.
My dziś też spacerowo. Jak wyszliśmy o 13:00 to o 19:00 wróciliśmy. Nogi mi w tyłek wchodzą. [emoji16]
Macie już upatrzone foteliki. Szukam czegoś z bazą i za nim podjadę do sklepu to chce zrobić rozeznanie.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek 31.07.2017 (*)
kinga30
To dobrze, że wszystko ok na pewno zmienił miejsce i dlatego mniej go czućŻyję Kinia [emoji2] męża mam weekend w domu i super pogodę więc korzystamy [emoji4] dziś działka i grill [emoji4] jutro wizyta na 13:30 a mały od wczoraj mniej ruchliwy, pewnie znowu się przekręcił a ja już milion myśli...
Aniołek 31.07.2017 (*)
reklama
Wspolczuje szpitalu spędziłyśmy 9 dni. Myślę że wszystko zależy od stanu szyjki na jaką jest zakładany pessar. Wtedy miałam masakrę. To cud że moja córeczka jest na świecie cała i zdrowa.O kurczę to ciekawe od czego to zależy , a długo byliście w szpitalu?
Podziel się: