reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Widzę że dużo lepiej się czujesz i ten fizjoterapeuta faktycznie Ci pomoga co?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci że bardzo pomaga. Ból co prawda czuję ale można go wytrzymać. No i mobilna bardziej dzięki temu jestem. Cieszę się tym, bo w każdej chwili może się pogorszyć więc korzystam.
A i Pan fizjoterapeuta niczego sobie jest[emoji16][emoji16][emoji16]miło tak popatrzeć na młode ciacho[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]od razu wszystko lepiej jest. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli Twoje dziewczyny niemaja co liczyć na samolociki[emoji23]

Na pewno nie po jedzeniu[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Powiem Ci że bardzo pomaga. Ból co prawda czuję ale można go wytrzymać. No i mobilna bardziej dzięki temu jestem. Cieszę się tym, bo w każdej chwili może się pogorszyć więc korzystam.
A i Pan fizjoterapeuta niczego sobie jest[emoji16][emoji16][emoji16]miło tak popatrzeć na młode ciacho[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]od razu wszystko lepiej jest. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Haha no widzisz czyli nie ma złego co by na dobre nie wyszło [emoji8] [emoji23] jakbyś jeszcze z 3 miesiące tak wytrzymała to byłoby super trzymam kciuki [emoji123] [emoji123] [emoji123] oby tak dalej

Hahaha, no mamuska jeszcze z widokow sobie kozysta[emoji23]
Ale najwazniejsze, ze fizjoterapia pomaga i wkoncu choc troche sie pepiej czujesz.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A to wszystko przez tą ladna pogodę. Ale postaram się jak najwięcej wypoczywać. Teraz jeszcze leze, obiad zjedzony i zaraz ruszamy dalej
A u nas miało być dziś pięknie jak wczoraj liczyłam na taras ale chyba nic z tego bo słoneczko coś zza chmur próbuje się przebić ale mu to nie wychodzi mi chyba ze jeszcze się wypogodzi [emoji16]

reklama
Do góry