reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
My dzisiaj zaliczylismy spacer po targach ogrodniczych ale tak naprawdę to można było kupić dosłownie wszystko: swojskie jedzenie, majtki, nasiona, ciuchy, zabawki. Córka szalała bo dmuchane zamki wata cukrowa itp. a ja objadlam się chlebem że salce i ogórkiem. Teraz odpoczywam a po południu znowu na świeże powietrze.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę że dużo lepiej się czujesz i ten fizjoterapeuta faktycznie Ci pomoga co?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki[emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma za co [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

My dzisiaj zaliczylismy spacer po targach ogrodniczych ale tak naprawdę to można było kupić dosłownie wszystko: swojskie jedzenie, majtki, nasiona, ciuchy, zabawki. Córka szalała bo dmuchane zamki wata cukrowa itp. a ja objadlam się chlebem że salce i ogórkiem. Teraz odpoczywam a po południu znowu na świeże powietrze.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
My wczoraj byliśmy na starowce na spacerze. I było extra. Ciepło, słoneczko świecilo, zjedlismy obiad we wloskiej knajpie, a na deser bylismy w pijalni czekolady Wedla. Tak się obżarłam że aż strach. Ale własnie wczoraj sie zaczęlam zastanawiać czy nie kupić sobie detektora... Bo wczoraj do obiadu małego czułam tylko raz, obiad mu smakował wiec trochę powariował. Potem znowu cisza, nawet po tych słodkościach w Wedlu nic nie czułam. Jak jechalismy do domu to cos tam pokopał ale bez szału... Dziś mega aktywny kopie tak ze az przez ubranie widac, ale nie wiem czy nie kupić na te mniej aktywne dni...

U mnie narazie nie ma terminu cc. Muszę jak najdłużej donosić. Mam dość powsciagliwego lekarza, więc o cc póki co nie rozmawiamy.
Witaj w klubie ja termin z om na 2 lipca ale tak sugeruja ze polowa lub po polowie czerwca ciecie .....jak wszystko bedzie ok. Mam corke z 33 tyg a chlopakow z 38tyg. Z tym ze u mnie nadcisnienie bialkomocz w poprzednich ciazach. Teraz znow jazda z moczem i nerka oraz doszedl cukier. Ale najwazniejsze zeby maluszka donosic jak najdluzej.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już z dzieciakami na placu zabaw zaraz wracamy na obiad potem może do lasu na spacerek, popołudniu pewnie goscie a potem będę lezec i marudzić jak mi ciężko hahaha
Widze ze aktywny dzien. Matka tylko nie wariuj i nie przeciaz sie za bardzo

Jak bys zlozyla skarge do nfz to by Cie musieli zaraz przyjac. Nie przejmuja sie przepisami, bo nikt sie nie upomina.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nawet o tym noe wiedziałam,szpital kliniczny to myslalam ze powinni wiedziec. Trudno juz po fakcie ,pilnuje sie jak sie da i mam nadzieje ze pozniej bedzie juz z gorki.

reklama
Do góry