reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuje :* Córeczka dodaje Ci urody :)
Super wyglądasz,a w brzuszku już mega różnica :) i śliczna sukienka. Gdzie kupiłaś ?:D
Tani armani 10zl [emoji16][emoji16] no zrobię w środę w swojej sukience do zdjęć brzuszka i wrzucę razem z pierwszym zdjęciem z ok 9tc o ile dobrze pamiętam [emoji16] będzie porownanie

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kurde na necie pisze ze powyżej 120mg/Dl po 2 godz to jest cukrzyca [emoji849]
Nie wiem weźcie wy mi to zinterpretuje ..

Edit: dobra wodze norma jest do 140 wiec niewiele mi brakuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Po pierwszym jeszcze może być, chociaż u nas nie ma już takiej opcji. Potem już jest za duże ryzyko rozejścia rany i pęknięcia macicy
A co gdyby poród naturalnie odbył się szybciej niz planowana CC ? Mogło by być źle :/
Zazdroszczę możliwości jedzenia takiej ilości słodyczy tym bardziej że po Klaudii wcale nie widać no i po wadze też :) Ja to obiecałam sobie unikać słodkiego przynajmniej w jakimś tam stopniu.
Jak zobaczę , że waga idzie za szybko w górę to na pewno zmienimalizuje słodkości. Póki co , widzę , że tyłek , biodra i uda mi przytyły. Ale nie będę sobie odmawiać , no na pewno by przytyły nawet bez jedzenia słodyczy.
Chwalę się...wypiłam 1,5 l wody i kubek rumianku od rana :D
Super !:*
Chyba i ja się skusze zrobię sobie jakąś przyjemność jakoś przestałam o siebie dbać wielki czas powrócić do zakupoholictwa [emoji23] do tego bym chciała jakieś ładne białe trampeczki czyli mam misję na popoludnie[emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro też idę po trampki :D marzą mi się jasno różowe i białe :p
@klaudiaa975 tak w jeden warkocz od samego czubka głowy ;)
1523013882-ea3c48c6f4be5b8c-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
AA to ja nie umiem takiego :(
Ale wygląda super :)

Pogadaj z lekarzem ja mam stwoerdzona migrenę leczona ale się nie kwalifikuje do cc
Przy porodzie wydaje mi się ze kobieta jest tak nastawiona skurcze bóle itd ze nawet nie myśli o głowie nawet nie wiem czy występuje bol głowy nie zastanawiałam się nad tyale warto zapytać swojego lekarza
U nas ogólnie bardzo nie chętnie chcą robić cc

A oprócz bólu głowy masz jeszcze inne objawy ? Bo ja tak. Już pisałam, nie jestem w stanie myśleć. Pogadam z ginekologiem 24ego. A jeszcze zapisze się do okulisty przed wizyta, myślicie , że na NFZ mnie zapiszą wcześniej o ciążę ?

A oprócz bólu głowy masz jeszcze inne objawy ? Bo ja tak. Już pisałam, nie jestem w stanie myśleć. Pogadam z ginekologiem 24ego. A jeszcze zapisze się do okulisty przed wizyta, myślicie , że na NFZ mnie zapiszą wcześniej o ciążę ?

Tak rzygam, mam orzed oczami mroczki mgle nie wiem jak to nazwać, i nie potrafię myśleć jestem jak naćpana [emoji58] musze od razu się położyć mieć ciemno w pokoju i cicho

Hahaha taak dla Klaudii a wszyscy inni mają zamknąć oczy [emoji23][emoji23][emoji23] gdybym tak chciała tylko dla Klaudii to bym wysłała prywatnie [emoji16][emoji16][emoji16] a ja zrobiłam bo dopytuje dziołcha mnie co jakiś czas to poszłam i zrobiłam [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Haha dla świętego spokoju :D bo ciekawska jestem :D jeszcze Kingę muszę pomęczyć o fotkę :D bo tez jej dawno nie widziałam :D

Dziewczyny w tym tyg weszła nowa ustawa czytałyście ???

Brak hospitalizacji w 41 tyg dopiero w 42 tyg szpital ma obowiązek przyjąć ciężarna

reklama
Do góry