reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Justek a powiedz mi jak Twój pępek ? Bo mój zmienia kształt jakiś taki podłużny się robi od jakiegos czasu jakby na boki się rozchodzil i zamyka [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, że pytanie nie do mnie :D ale mój się strasznie dziwny zrobił :D nie dość , że zawsze wyglądał jak końcówka parówki tm:D to teraz zrobił się wypukły i tak opadl "końcówka" w dół , haha :D

reklama
Hihi ja też tak mówię a jak będzie miało dwa latka i będzie chciało codziennie czekoladę to też nie odmówimy? [emoji23][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Narazie są malutkie i moga [emoji1] [emoji16]

Wiem, że pytanie nie do mnie :D ale mój się strasznie dziwny zrobił :D nie dość , że zawsze wyglądał jak końcówka parówki tm:D to teraz zrobił się wypukły i tak opadl "końcówka" w dół , haha :D
Haha dobre jeszcze trochę i założymy wątek o pepkach[emoji16] mój też zmienia kształt [emoji1]

Starszym też się ciężko odmawia jak zrobi ci takie oczy jak kot ze shreka i z miną niewiniątka, z rękami jak do modlitwy będzie mówić "mamusiu baaardzo proszę, ostatnia czekoladka" ;)

w57v9n73fe3ysoga.png

Widziałam wózek :) super jest :)
A no dwa dni różnicy to jak nic :D a kiedy miałaś wizytę ostatnio ? Ile ważyła twoja córeczka ? Nie wiadomo jak to będzie z wagą, moze być tak , że zaczniemy tyc sporo pod koniec z chociaż nie wiem czy to możliwe nagle łapać kilka kilogramów jak w ciągu trzech tygodni przytyłam kilo :p
Pewnie , że się pochwal zakupami. Ja poza ubrankami narazie nie kupuje nic, czekam do maja i kupujemy wszytko. Od smoczka po wózek :D
ostatni raz usg miałam na połowkowym ale miałam dwa razy na nfz i pozniej prywatnie, to wtedy chyba wazyla w 20,4 tyg 378 g jak dobrze pamietam :pna wiztyty chodze co 4 tyg ale bez usg bo moja gin na nfz ma za slaby sprzet..i wysyla mnie na usg do szpitala ale i tak za kazdym razem bylam prywatnie :) teraz bede miec dopiero usg na tym trzecim prenatalnym 25 maja to wtedy bedzie jakos 31 tydz :)
wozek mam, fotelik chyba z miesiac temu kupilam maxi cosi citi, czarny tez za okazyjna cene w super stanie , wanienka tez juz kupiona taka z ikei ,jutro jade po lezaczek bujaczek fisher price taki bardziej zwykly z wibracjami , to juz bedzie na pozniej :) ciuszkow na poczatej juz mam wystarczajco , jedynie moze dokupie jeszcze ze 3 jakies cienkie sweterki rozpinane zeby zalozyc jak bedzie chlodniej :)
tylko dla siebie nic kompletnie jeszcze nie mam... ale chyba w maju dopiero zaczne kupowac

reklama

Dobra, dobra [emoji16][emoji16] a może łapczywe mamusie wymiguja się, że to dziecko chce i dziecku się nie odmawia a chodzi o ich pażersywo? [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] a jak się urodzi to wtedy " to niezdrowe" hahaha

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry