reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No niestety z wiekiem będziemy tak wszystkie miały... Wiadomo, że moje też nie są takie jak 5 lat temu... Wiek robi swoje

f2w39n7303c24ozn.png
Zawyżam tu średnią wiekową, średni rozmiar biustu też, więc skoro mój się trzyma na bardzo przyzwoitej wysokości, mimo tak dużych skoków rozmiarowych, to znaczy, że się da ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Tak podobny tydzień mamy tylko Ty jestes dwa dni do przodu bo ja mam dzisiaj dopiero 23.4tydz :) to pewnie mało przytyjemy do konca ciąży jak dopiero mamy obydwie po 1kg :p z synkiem na tym etapie miałam 3,5kg na plusie a finalnie 10.5kg czyli teraz też źle nie będzie. :)
Mam anemie ale narazie tego nie odczuwam ze coś jest nie tak :)lekarka mówi ze tez moxe przez to ze slabo tyje . Biorę tabletki ostatnio koktsjle z pietruszką to moze wyniki sie poprawia .
a fotki wózka wrzuciłam parę stron wcześniej.
Dzisiaj będę miała paczkę z allegro bo zamówiłam dla małej zestaw minky kocyk i poduszka za 33zl , pościel, butelkę i smoczek z Avent :) jak beda fajne to wrzucę zdjęcie i link do tego sprzedajecego :)

Widziałam wózek :) super jest :)
A no dwa dni różnicy to jak nic :D a kiedy miałaś wizytę ostatnio ? Ile ważyła twoja córeczka ? Nie wiadomo jak to będzie z wagą, moze być tak , że zaczniemy tyc sporo pod koniec z chociaż nie wiem czy to możliwe nagle łapać kilka kilogramów jak w ciągu trzech tygodni przytyłam kilo :p
Pewnie , że się pochwal zakupami. Ja poza ubrankami narazie nie kupuje nic, czekam do maja i kupujemy wszytko. Od smoczka po wózek :D

Widziałam wózek :) super jest :)
A no dwa dni różnicy to jak nic :D a kiedy miałaś wizytę ostatnio ? Ile ważyła twoja córeczka ? Nie wiadomo jak to będzie z wagą, moze być tak , że zaczniemy tyc sporo pod koniec z chociaż nie wiem czy to możliwe nagle łapać kilka kilogramów jak w ciągu trzech tygodni przytyłam kilo [emoji14]
Pewnie , że się pochwal zakupami. Ja poza ubrankami narazie nie kupuje nic, czekam do maja i kupujemy wszytko. Od smoczka po wózek :D
Smoczki mam dwa z warsztatów, a na szkole rodzenia w ramach gratisów, poza próbkami dostaliśmy malutką butelkę z aventu (ta najmniejsza, chyba 60ml) - przyda się na lato na wodę ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Super jest :) śliczny kolor :)

Fajne :D też ostatnio myślę nad ogrodniczkami, tylko zastanawiam się czy musza być typowo ciążowe ?

* Wam też pojawia się co chwilę błąd na stronie ? Nie mogę przełączyć strony lub wysłać odpowiedzi ://
Tak mi od wczoraj tak się robi i co chwilę muszę się logować bo mnie wywala

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry