reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Haha dla świętego spokoju :D bo ciekawska jestem :D jeszcze Kingę muszę pomęczyć o fotkę :D bo tez jej dawno nie widziałam :D
Już się śmiałyśmy, że nie możesz się doczekać a do środy daleko jeszcze więc specjalnie dla Ciebie zrobiłam bo ciezarnym się nie odmawia [emoji23][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
A są w stanie w razie co sprawdzić czy lozysko dobrze pracuje i że nie ma zielonych wód?

f2w39n7303c24ozn.png

Z tego co wyczytałam to do szpitala nie przyjmą jeżeli ciąża nie jest zagrożona wiec zapewne sprawdzają jak dotychczas było ze po skończonym 40 tyg Trzebabylo jeździć na ktg codziennie jeżeli nic się nie działo a w następnym tyg już mieli obowiązek przyjąć na szpital to teraz trzeba będzie drugi tydz jeździć sprawdzać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co wyczytałam to do szpitala nie przyjmą jeżeli ciąża nie jest zagrożona wiec zapewne sprawdzają jak dotychczas było ze po skończonym 40 tyg Trzebabylo jeździć na ktg codziennie jeżeli nic się nie działo a w następnym tyg już mieli obowiązek przyjąć na szpital to teraz trzeba będzie drugi tydz jeździć sprawdzać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to chociaż o tyle dobrze , że robią to ktg przez dwa tygodnie a nie zostawiają kobietę samą sobie

f2w39n7303c24ozn.png

A co gdyby poród naturalnie odbył się szybciej niz planowana CC ? Mogło by być źle :/

Jak zobaczę , że waga idzie za szybko w górę to na pewno zmienimalizuje słodkości. Póki co , widzę , że tyłek , biodra i uda mi przytyły. Ale nie będę sobie odmawiać , no na pewno by przytyły nawet bez jedzenia słodyczy.

Super !:*

Ja jutro też idę po trampki :D marzą mi się jasno różowe i białe [emoji14]

AA to ja nie umiem takiego :(
Ale wygląda super :)
Wtedy się szybko robi cesarkę...
Podobnie jest w czasie komplikacji w trakcie porodu, wtedy robi się nieplanowaną cc

0d1yrjjgtd95fou3.png

A co gdyby poród naturalnie odbył się szybciej niz planowana CC ? Mogło by być źle :/

Jak zobaczę , że waga idzie za szybko w górę to na pewno zmienimalizuje słodkości. Póki co , widzę , że tyłek , biodra i uda mi przytyły. Ale nie będę sobie odmawiać , no na pewno by przytyły nawet bez jedzenia słodyczy.

Super !:*

Ja jutro też idę po trampki :D marzą mi się jasno różowe i białe :p

AA to ja nie umiem takiego :(
Ale wygląda super :)
Nie może się odbyć, ja teraz to najlepiej żebym skurczy porodowych nie dostała bo może mi się blizna rozejść

reklama
Do góry