reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie jestem ciekawa jak to się odczuwa jak się blizna rozchodzi bo u mnie nie duży odstęp czasu minął :/
Chyba lepiej nie myśleć, podejrzewam, że jakoś boli. U mnie od cesarki do cesarki beda 3 lata. W poprzedniej ciazy w dzień porodu miałam Blizne 3 mm ale było prawie 5vlat roznicy

reklama
agnieszka pisze tak mmol/l
mg_dl_na_mmol_l.jpg

Czyli jest ok [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A moja mała glowka w dół się obróciła
Dowiedziałaś się na wizycie ostatnio ?:)
Trochę Was dziś pomęczę swoją osoba, ale przyszła sukienka z misimi o której chyba wczoraj Wam pisałam [emoji16] i się zakochałam p.s z tylu na łóżku koce bo jak widać to jest centrum dowodzenia mojego psa, który szuka kotów przez okno [emoji23] i tak naprawdę narazie to jest tylko psa pokój
1523015829-87dcdc0c7b291c35-aaaaaa.jpeg
1523015839-a25876293387de25-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Aaaa ! Co ty robisz ! :D bo wykorzystasz swój limit fotek i znowu będę się musiała prosić później o kolejne :D
A tak serio, to ślicznie wyglądasz :*
Do twarzy Ci w czerwieni, a brzuszek dodaje Ci seksapilu :D

Aaaa. Już myślałam , że nadrobiłam 39stron a przede mną kolejnych 37 :D oszalalyscie :D to chociaż się przywitam bo do wieczora mi zejdzie jak tak dalej pójdzie [emoji14]

Dzisiaj coś nerwowy mam dzień.. wszystko mnie drażni. Jak się cieszę i doczekać nie mogę córki tak dzisiaj wszystkiego się obawiam, porodu (wczorajszych tematów) i boli. To jeszcze dzisiaj mi do głowy przyszły te moje problemy z bólem glowy i możliwa cesarka :/ jakieś obawy głupie , że nie dam sobie rady z tak małym dzieckiem i że to wszystko takie nowe..
Denerwuje się tym zalanym mieszkaniem i tym , że K jeszcze nie będzie 4 tygodnie :(

Trzymam kciuki za dzisiejsZe wizyty i dobre wyniki z glukozy :* Miłego Dnia [emoji173]️
Klaudia to normalne, ze sie cieszysz, a zarazem denerwujesz i boisz. Tym bardziej, ze to pierwsze dzieciatko. A to, ze jestes czesto sama nie ulatwia sprawy. Ale spokojnie, wszystko przyjdzie w swoim czasie. A taka szkola rodzenia prwnie by Ci pomogla.
Bylas dzis na tym spotkaniu?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dowiedziałaś się na wizycie ostatnio ?:)

Aaaa ! Co ty robisz ! :D bo wykorzystasz swój limit fotek i znowu będę się musiała prosić później o kolejne :D
A tak serio, to ślicznie wyglądasz :*
Do twarzy Ci w czerwieni, a brzuszek dodaje Ci seksapilu :D
Ostatnio na wizycie była na skos czuję gdzie kopie ☺️

reklama
To normalne Klaudia myślę , że każda z nas mimo radości ma tez wiele obaw jak to będzie co to będzie , ale damy radę niemartw się [emoji8] a z remontem też się wszystko pouklada [emoji123]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje :***
A myślicie , że te bóle kręgosłupa i nóg które już trwają z tydzień bez przerwy są bezpieczne ?:(
Ja to się nie mogę doczekać która się pierwsza rozpakuje z naszej gromadki i chcę już tą dzidzię zobaczyć [emoji173]
Ja też :D ciekawa jestem jak wyglądają nasze dzieciaczki :)
No troche obwisly... Bardzo ciężkie sie zrobily[emoji34] mój maz sie smieje ze tymi cyckami to cala porodowke nakarmie haha

0d1ysek204b7r6bk.png
Haha , dobre :D a co mój ostatnio wymyślił xd że slyszal w radiu, że podobno wchodzi czy wszedł zakaz karmienia mlekiem modyfikowanym dziecka, że na takie mleko będzie na receptę od lekarza ginekologa. A tak to , kobiety które mają więcej mleka będą oddawały gdzieś tam i te które nie mają beda karmiły swoje dzieci mlekiem innych matek. Ale w ogóle mu w to nie uwierzyłam. Trochę głupie mi się to wydaje, na pewno bym się na coś takiego nie zgodziła :/
Haha chipsowy dzien dziś widzę [emoji1]

Ja dzisiaj też mam szynkowe :D ale póki co leżę i ruszyć się nie mogę :hmm:
Dobry stanik z gąbką od dołu i każda taki będzie miała [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja noszę push up i takich nie mam :D
Też lubię kukurydzę [emoji4]

Ja też :D całe puszki kupowałam przed ciążą , ale coś dawno nie jadłam :p zapomniałam o tym smakolyczku :D

Do góry